To ti je 99 posto da su ti se cijepovi skuhali. Vidi dali imaš u rupama vode.Nemože biti suša jer je regolanica sigurno vlažna na 15-20cm dubine
ne razmem se preveć u sve to, ali čisto sumnjam da je zbog vode...pa kaj bi se onda s mojima trebalo desiti koji su tolko zalijevani a regolano 3 tjedna pred sadnju.....skoro 10litara vode po trsu...iskopaj 2-3 trsa i detaljno poslikaj cijele, korijen i mladice, sve, pa možda da dečki koji se kuže vide slike ovdje, probaj odnesti te trse u savjetodavnu službu ili agronomu nekom da vidi u živo...na kraju krajeva opet ih takve možeš u zemlju vratitmoji su imali plavu etiketu, slovenski
I ovi su imali plavu etiketu i po koji listič ili pup i sve je bilo dobro, dobro su krenuli i prije nekih tjedan dana frka.Sad nema smisla iskapati jer je sve puno vode budem videl za par dana. Inače su posušeni bez nekog pravila , po nekoliko je dobro i onda nekoliko suho oko 30 % ih je stvarno u komi.
da kad sam ih kupil večina su imali male lističe a ostali velike pupove pred listanje,mene su uvjeravali da je to u redu .jedan dan su odstajali u vodi a drugi dan sam ih umočil u malo stajskog gnoja i zemlje i posadil, sve je bilo dobro do sad