Regent je uvršten na listu vinskih sorata RH 2007. godine i vino se smije legalno prodavati pod istim uvjetima koji vrijede za ostale vinske sorte s liste. Ja ga imam isključivo za vlastite potrebe.
Da na olimpijskim igrama postoji disciplina omalovažavanja tuđeg rada i nekritičkog samohvalisanja ti bi bio veći favorit za zlato od američke košarkaške reprezentacije.
Da na olimpijskim igrama postoji disciplina omalovažavanja tuđeg rada i nekritičkog samohvalisanja ti bi bio veći favorit za zlato od američke košarkaške reprezentacije. Usput, da se poslužim tvojim rječnikom, boli me dupe za tvoje rekla kazala u vakuumu utemeljene pretpostavke. Objavio sam par slika iz vinograda, te par riječi o sorti i ne razumijem zašto te to navelo na ovako bezobrazan komentar. I nije regent "možda", nego je na sortnoj listi RH.
znam da je bilo lose vrijeme ta 3-4 tjedna, i to taman u vrijeme cvatnje! ali znas i sam da ti prskanje bakrom NAKON velikih kisa ne znaci nista..ne smije se prodavati vino od ovih sorti, osim naravno, na crno..
mozda je to tocno ali znas zasto to vino i ta sorta nece nikada imati produ..?zato jer ljude (potrosace, distributere, itd.) koji ce je piti i nuditi boli dupe da li je to hibrid kojeg uopce ne treba prskati (u tvojem slucaju cak i treba, gotovo jednako kako sam ja radio sa svojim nehibridnim sortama) vec samo i jedino u obzir dolazi kvaliteta koja je u ovom slucaju relativno upitna..
Nisam bakrom poslije kise, ali svejedno nisam znao. Mozes objasnit?