ljudi ajmo napravit jednu "izlozbu" fotki vinograda, tj. vise grozda i stanja na grozdovima jer vidim da neki imaju zbilja velike i ogromne stete, cak i do 90%
ljudi ajmo napravit jednu "izlozbu" fotki vinograda, tj. vise grozda i stanja na grozdovima jer vidim da neki imaju zbilja velike i ogromne stete, cak i do 90% pa me zanima kako to izgleda i kako ste prosli sa ovim ludim proljecem i vremenskim (ne)prilikama jer vidim da je situacija koma. i ja imam steta, suhih bobica od peronospore 5-10% ovisno o sorti ali sada je sve ok i bobice su skoro na 100% svoje prave velicine pa ako mozete malo pofotkati zonu grozda da vidimo stete i za ubuduce izvucemo neke pouke i zakljucke kako to (preventivno) sanirati i zastititi..
Ima evo i kod mene... ili sam ga preskočio nekak u prskanju ili zato što je prvi ili tko zna , ali ima i par ovakvih, istina ovaj je najgori, drugi su manje....ali to je sve ukupno par u trsju tako da je ok.
Sto je to, pepelnica? Ne vidi se dobro (barem ja ne vidim), ali neki mi izgledaju kao i peronospora? Kako to da nema nikakvih simptoma na listu?
Da, samo me zanima da li se ona nekada pojavljuje samo na grozdovima bez ikakvih simptoma na listovima?