Kada bude prva berba uciniti cemo festu forumasku a za nestrpljive mogu oni doci i ranije posla ce biti
Drago mi je da vam se svidja. Tu smo posadili tisucu loza a jos cemo docim pusti kisa jos posaditi dvije tisuce. Sadnice su Plavac Mali na Richter110 i dolaze iz rasadnika u Vrgorcu.Kada bude prva berba uciniti cemo festu forumasku a za nestrpljive mogu oni doci i ranije posla ce biti
Hvala na lijepim pohvalama, drago mi je da ti se dopada...neke kolege koje kad su vidjele fotografije su na prvi mah komentirale da je montaža (Photoshop), ali ipak nije, sve je realno Zaista, puno truda se tu uloži, ali to nam je već svima poznato...no kada dođe dan berbe, pa kad mošt poteče...a tek kad dođe gušt vina, sve se to zaboravi i dobije snaga i zamah za novu radnu godinu...ma što bismo mi bez naših vinograda, ne bi nas nigdje bilo Svakako, moram pohvaliti i fotke od kolege "Juznjak", ipak, to je jedna druga dimenzija...svaki kraj stvarno ima svoje posebnosti a još kad vrijedan čovjek doda svoj štih..neprocjenjivo