e, vidis to su prave boje jeseni koje mi se dopadaju.na zalost kod mene je mraz napravio svoje i sve mi je pofuril...šmrc pa nemem kaj naslikati.no ovo zbilja je lijepo..čast slikaru
4 su po 3950 a 3 su 3200 l. ne vide se sve ovdje na fotki jer mi sve ne stanu u kadar a i nisam fotko blicem pa se bas ni bacve ne vide najbolje..
a jebate s cim ces ti to popunit hehemeni dosta ova jedna od 3950 tj kolko okokolko sad imam u podrumu
Stajnjak izgleda odlično...a reci mi vidim na slici da ga bacaš samo po sredini reda, koje su sljedeće radnje, zaoravaš ga ili.......ja sam recimo sa voćarskim plugom odorao zemlju stajnjak u brazdu i zatim naorao zemlju......
koliko 5 ili 7 plužnih tijela........koliki mu je radni zahvat i naravno cijena...meni su recimo redovi 2.20. i 2.40......
a cuj, racunam u punom rodu oko 28 tona grozda iz ovog vinograda, znaci to ti je oko 20 000 l a meni su kapaciteti bacava oko 26 000 l. uvijek ti mora biti barem jos jedna bacva prazna za pretoke, manipulacije, itd. nije ti to previse a uostalom mislim jos saditi.. bas mi je covjek koji mi trazi zemlju jucer javio da je nasao povoljno jedan dobar komad od 5 ha i tamo je nekad bio vinograd! jedva cekam da odem pogledat..