pa video traka ima sigurno još za kupiti
Klopoci sa sajma su igračke-suveniri. Nadunu se od kiše i rose i gluhi su. Moji su strojevi močni, krupniji, ali ako je naselje u blizini - ne preporučam. Ja postavljam dva i Štef jednoga. Problem su nam bile ptice, kosovi, koji dođu po zemlji i pojedu rane zobatice, u blizini je šuma i dosta zapuštenih parcela s grmljem/trnjem, pa im ni jastrebi niš ne mogu !
Ptice se naviknu na to,naviknu se one i na plinske topove tu jedino pomaže sačmarica
Imam 7 mačaka tako da niti ima miševa niti voluharica niti krtica. Danas je svakih 15 minuta dolazio ulovljeni miš, do večeri ima toga za ražnjiće napraviti!
Pametni su ti čvorci, imaju točno organizirani napad, imaju izvidnicu. Dva su uvijek u izvidnici. Nakon njih dođe jato. Osjete kad uperiš cijev u njih, treba biti brz, ili u sjeni. Onda teže skuže.Imaju nekoliko navala hranjenja, najgore je ujutro.
Haha,ti nemaš mačke,nego terminatore Točno tak,sreća što ih zasad nemam u blizini,mislim da te tu samo mreža spasi,ak baš nisi stalno tamo da ih drugačije tjeraš,ove kosove samo plašim petardama jer su mi simpatične ptičice,lijepo pjevaju i ima ih par,kaj pojedu nek pojedu , ja se spremam za borbu sa insektima,krvi ću im se napiti sa zamkama
nikad zamke-mamce ne stavljajte baš ispod grozda kojeg hoćete štititi , jer će se ipak neki opet zaletiti i na sami grozd...malo dalje , jedn metar od njega stavit , jer mirisi pive-mamca će ih i onako privući ka mamcu
Ništa sa šećerom, sredit ćeš pčele!!!