Teldor,falcon i drin po grožđu. Zatim bakar po svemu.Umjesto teldora može i switch.
Molim za pomoč...Dansa nas pogodila jaka tuča, stavio sam slike grozdova pod "vremenske nepogode".U subotu navečer je vinograd bio poprskan sa kombinacijom: Verita+ Falcon+Sumpor+prihrana...Danas smo namjeravali iči sa Teldorom po grožđu ali nas je tuča preduhitrila.Sa čime bi trebalo prskati ovakav tučom pogođeni vinograd? Bio je prskan sa sistematicima protiv peronospore i pepelnice prije dva dana tak da mislim da sada nema potrebe za time, ali treba nekako zaštititi natučene grozdove od truljenja...Stari razmišlja iči sa Teldorom.Dali bi trebalo još sa nečime poprskati po grožđu?Hvala
Ispričavam se na na glupim pitanjima, ja sam početnik što se prskanja tiče i pokušavam poloviti kraj sa krajem...Folpan 80 WDG sadrži folpet, taj preparat je stari koristio 98 nakon jake tuče. Starome sam rekao preporuke pa sutra ide po Folpan,Switch i aminokiseline...
U subotu navečer je vinograd bio poprskan sa kombinacijom: Verita+ Falcon+Sumpor+prihrana... Veli Podrumar1987.Imam jako loša iskustva s miješanjem Falcona sa Sumporom.