ja se ne hvalisam nego pišem sa čim i kad špricam,ako to nekoga smeta njegov problem to što sam išel sa mikalom ima razlog,rešil sam se starog otrova kojeg je bilo za jedno špricanje,tebe očito moji postovi diraju,za razliku od tebe ja ne prozivam nikoga niti ulazim u nečija špricanja osim ak me se ne pita ,ak sam negde i pogrešil sa špricanjem oprosti mi i ja sam samo čovjek,za noju bi moral dojti u kontrolu po ovoj vručini bum do tebe debelo ožeđnel valjda mi buš dal kaj piti
Naravno, već smo raspravljali da zimska zaštita ustvari nije zaštita već onak da malo dojdemo u kondiciju za ljetnja špricanja! I to što svaki tjedan objavljuješ (malo pogledaj prethodne stranice!) ustvari je prihrana sa mikalom PremiumŠto se tiće sorti...dođi i pogledaj a možeš i probati dal tu ima noje!savjet (ponovni!);deri kak hoćeš samo se nemoj hvalisati jer tim zbunjuješ neke forumaše koji su tu da nauče nešto o zaštiti!I ako misliš da tvoje zadnje špricanje nije pretjerano- svaka čast!...nema što nema!Čujemo se za par godina, kad ti ni mikal premium više neće moči pomoći...pozdrav!pošprical mikal premium+tilt+sumpor+rotor+calypso ...To je tvoje zadnje špricanje, samo da znaš!
Jučer mi tuča uneredila stanje, a grozdići počeli cvasti. Uh. Mislim da budem ispravno postupil: Mikal premium F, Domark, Drin i Karate. Bakar ne smijem jer ne ide s Mikalom i Drinom ako se ne varam, sa Sumporom neću da mi ne pokuri rane na lišću ako se ne varam. Ako sam negdje fulao u procjeni i kombinaciji preparata molim nek netko ispravi zbog drugih.Lišće je inače zbirna imenica. Ima i potrganih mladica, a to je množina. A zbog Ribe: nemoj se Riba skidat s foruma. Svi nekad moramo nekaj pretrpeti. Na kraju ti se čovek na to nekak i privči.
Nitko da pogleda moj post malo višlje gore. Šmrc.