Sinke! ovo je tipičan primjer pretjerane zaštite a to je ono što me najviše boli...ako ništa drugo nemoj se hvaliti...pa ti si ga oderal već jedno desetak puta, a tek je maj! ajoj!i zašto mikal premium?...kad dođu bolesti sa kim češ onda štititi?...ili je peronospora već učinila svoje na tvojem trsju?!
zaštitu sam šprical 4.put pogledaj preporuku HZPSS-a za KC-KŽ sa kojim preparatima treba iči u zaštitu,prihranu i zimsko ne računam,kolega manje noje više kvalitetnih sorti pa bu pamčenje bolje
eto pribavil sam materijalne dokaze o onom o čemu sa postalNa flašici piše 0,060 - 0,075 %(60-75ml na 1000l vode),a vidi deklaraciju 0.060 - 0,075% (60-75ml na 100 l vode).pa bi sad molil sve porotnike koji su me zdušno pribili na križ srama i one koji smatraju da ne znam računat,i koji misle da mi je noja zamutila mozak,a i one koji su im se pridružili iz razloga"bitno da se nekaj napiše",da se sad izjasne o ovom.Izuzimam Vinofila koji je jedini izgleda shvatil o čem govorim.I ak se dokaže moja krivica nek me se onda obesi do kraja.
Naravno, već smo raspravljali da zimska zaštita ustvari nije zaštita već onak da malo dojdemo u kondiciju za ljetnja špricanja! I to što svaki tjedan objavljuješ (malo pogledaj prethodne stranice!) ustvari je prihrana sa mikalom PremiumŠto se tiće sorti...dođi i pogledaj a možeš i probati dal tu ima noje!savjet (ponovni!);deri kak hoćeš samo se nemoj hvalisati jer tim zbunjuješ neke forumaše koji su tu da nauče nešto o zaštiti!I ako misliš da tvoje zadnje špricanje nije pretjerano- svaka čast!...nema što nema!Čujemo se za par godina, kad ti ni mikal premium više neće moči pomoći...pozdrav!pošprical mikal premium+tilt+sumpor+rotor+calypso ...To je tvoje zadnje špricanje, samo da znaš!