Moguće, ali sigurnije su ti trodnevne prognoze prema Aladinu. No, mene je jedna stvar zaintrigirala. Dobio sam na mail izvješće od koprivničko - križevačke županije da nije zabilježena još primarna infekcija peronospore prema njihovim uređajima S obzirom na sušu i male količine padavina protekli vikend, jako moguće. Tako da, po svemu sudeći ne treba još jače prskati, barem kod nas. Za druge ovo naravno ne vrijedi.Prihranu bacio, foliarel B + Magnesiogreen.
No, mene je jedna stvar zaintrigirala. Dobio sam na mail izvješće od koprivničko - križevačke županije da nije zabilježena još primarna infekcija peronospore prema njihovim uređajima S obzirom na sušu i male količine padavina protekli vikend, jako moguće
jedva da skupa idu bor i magnezi, a kam još i neki insekticid
I ja imam jedno pitanjce...vž županija dala je preporuku za suzbijanje moljca. E sad da li se mogu miješati insekticidi sa folijalnom prihranom?Konkretno idu li Reldan+bor+magnezij zajedno da skratim muke ili ne?Dakle bez fungicida za peronosporu i pepelnicu!
Prvo miksate insekticid zatim mg green i na kraju boraks. Svaki je dobro posebmo dodati otopljeno u posudi prije sljubljivanja
Drugi put poliva, karatan+sistan! Cvatnja skoro pa gotova!
kaj ništa za peronosporu
Neman peronospore,ni je ni lani bilo samo mi je problem lug.