20 mm na metar kvadratnipost od razorahttp://www.vvvforum.eu/index.php?topic=833.150
Kolko vidim većina je odmah u početku na Rivalu,Mikalu i ostalim pripadajućim ćlanovima skupine.
BrajdaMi smo do sad obavili 3 prskanja a četvrto je u planu ovih dana... Ti si več obavio 6 prskanja , zar nije to malo previše???Ako tako nastaviš ispod 15 prskanja ti neće proči godina...
Stari je u srijedu (11.5) obavio 4 prskanje.... Ditan+Demitan+Cosan + Prihrana...Za prihranu je koristio Folijar-magnezij+mikroelementi... Znam da ta prihrana nije baš najbolja za ovo vrijeme vegetacije ( ona se koristi poslije cvatnje i tokom šare u slušaju nedostatka magnezija) nadam se da če ipak pozitivno djelovati i na vegetaciju u ovom stadiju...
Izbjegavati prihranu i zaštitu zajedno,znam da se nikome ne da stalno špricati jer sam i sam takav,ali takve su preporuke
Jel znaš možda zbog čega nije preporučljivo koristiti prihranu i zaštitu zajedno??? Dali je bolji učinak prihrane ako sed radi zasebno, ili je neki drugi razlog???