Kako si prošao s tom kombinacijom?Naime, prskao sam isto to bez Ortusa i spalio vinograd i to poprilično. Poslije sam isprobao Attilu bez Chromosula, a zatim i sa Sabithaneom (ne bi se također baš smijelo miješati jer Sabithane nei de s folpetom) i prošlo je OK, doduše na probnim uzorcima..
Zagorac, već nekoliko dana vrtim starije postove i pretražujem po forumu, puno sam toga saznao ali ne stignem sve, ima puno informacija. Pitao sam za mješanje Mikala i Folicura EW 250, to nisam uspio pronaći, možda netko ima iskustva
Naravno da ima puno informacija pa to je i svrha,kaj misliš da ja ne kopam po arhivi iako sam na forumu 5g Folicur je triazol ne vidim razloga da se ne miješa sa Mikalom,naravno moraš mu dodati kontaktni preparat-sumpor i poanta mojeg komentara tebi je da kad proučiš informacije,onda ti biraš preparate u apoteci,a ne da ti daju ono kaj njima paše
koshpa, moslavacdajte napišite s čim ste do sad špricali i koji su bili datumi špricanja
pa sad broj prskanja valjda ovisi o vremenskim prilikam i samoj lokaciji vinograda.Znaći pitanje je ko je kad moral poćeti s intezivnom zaštitom i zato nismo svi u istom broju prskanja.No poanta ovog podforuma nije broj prskanja već sredstva s kojima se prska,i u tom pravcu bi trebala trajati rasprava i kretati se savjeti.Eto sirotog Brajdu se svojski dočekalo na nož,umjesto da ga se stručno posavjetuje jer se čovjek odvažil upustiti u problematiku vinogradarstva.Pa lakše malo s kritikama,a ekološki podforum je malo dolje niže za takve i slićne rasprave i kritike.POzdrav i bez zamere svima koji me poznaju i ne poznaju!