bravo,odlično rečeno kaj ak pri razoru nema kiše mesec dana a pri meni svaki tjedan da ga čekam,mislim nemreš se ti ravnat po nekome ko je udaljen 100km
Sinke, kaj si i ti plavuša? ....šala!
Zagorac, već nekoliko dana vrtim starije postove i pretražujem po forumu, puno sam toga saznao ali ne stignem sve, ima puno informacija. Pitao sam za mješanje Mikala i Folicura EW 250, to nisam uspio pronaći, možda netko ima iskustva
Sad ste me toliko "naložili" da odmah sutra idem upalit špricu...poliram + sumpor.Ok?
mikal-nije ga preporučljivo miješati sa EC formulacijama fosfornih insekticida, lužnatim preparatima, bakrenim preparatima i folijarnim gnojivima,dakle mislim da možeš
Mi smo do sad obavili 3 prskanja a četvrto je u planu ovih dana... Ti si več obavio 6 prskanja , zar nije to malo previše???
ja obavio samo jedno prije 10ak dana, champion + chromosul..
nema šanse da se sa jednim špricanjem do sad moglo sačuvat od peronospore ko laže laže sebe
Dobio sam kritike da sam špricao previše, ali na internetu sam našao puno savjeta kako je zbog crne pjegavosti baš u ranoj fazi potrebno provesti 2-3 dodatna špricanja. Da nema crne pjegavosti ne bhi špricao do sada ( izuzevši zimsko špricanje ). Prema toj logici ne mislim da sam pretjerao