zakaj magnesiogreen to ti je sad nepotrebno jer on je za podizanje šečera i klorofila s tim na početku osmog mjeseca špricaj ali dobro nema veze.
BrajdaMi smo do sad obavili 3 prskanja a četvrto je u planu ovih dana... Ti si več obavio 6 prskanja , zar nije to malo previše???Ako tako nastaviš ispod 15 prskanja ti neće proči godina...
nije obavil 6 neko 4 prskanja zaštite zimsko ne računaj u zaštitu
Do sada sam špricao: 6x Može li mi netko dati koji savjet ?
ljepo je što češ ga naslijediti,samo napred,ja sutra idem pošpricat vele kišu za vikend
Prijatelju!...ja se ravnam po Razorovim preporukama!...pošto njih nema ja ni ne špricam ...i to je to!Za sad je sve pod kontrolom! ...kaj bi se hvalil kak ne špricam?
npr., da ak za preksutra najave kišu, trsije ti nije zaštičeno, ti nebuš šprical samo zato kaj se razor nije oglasil do sad je trebalo špricati, pred savku kišu, znači već tri do četiri puta(bez zimskog špricanja)
Dobro si se našpricao,ali pretjeruješ,vidim da si novi na forumu,trebao si prije pročitati starije postove i arhivu za početak,adminima,starijim i iskusnijim članovima foruma takva početnička pitanja već idu na živce i nije im na tome za zamjeriti,ne budu odgovorili,a ne bi ni ja sad da imam pametnijeg posla jer se neke stvari ponavljaju godinama,a dovoljno je malo po arhivi potražiti,kaj se tiče prihrane imaš na ovim stranicama http://www.pavin.hr/Item.aspx?Id=205 pa malo prouči i onda pitaj