E moj Riba,kaj ga ti dereš...Šteta što nismo mejaši...onda ja ne bi ni morao raditi ni prihrane ni zaštite
U subotu pošpricao s Rival + Chromosul. Jedno pitanje: jel mogu miješati Ridomil i Karathane, ostalo mi od lani pa bi s tim sljedeča dva prskanja obavil?
ne znam kak si ti prešel sa mrazom,al nakon njega najbolje bi bilo da mi se još i neko drugo sranje nakalemi na to sve skupa.Moram sad to izvlačiti kolko se da,bar da imam kaj drugo ljeto za orezat,a dal bum šprical dva il tri puta više ...to me ne dira.Tih par litri lako raznosim,no ja bar iskreno napišem s čim i kad,a vi samo derete(možda i više od mene),al niko niš da bi napisal Iako ne špricam niš nekaj posebno,čist uredovno i čist normalnim sredstvima.Ne vidim kaj tebi tu upada u oći u odnosu na druge forumaše
danas pošprical drin+oligogreen+magnesiogreen+željezo
zakaj magnesiogreen to ti je sad nepotrebno jer on je za podizanje šečera i klorofila s tim na početku osmog mjeseca špricaj ali dobro nema veze.
Attila, Chromosul i Ortus (2. i zadnji put).Možda Drin i neka prihrana ovaj tjedan.
jer posta o njegovoj zaštiti i prihrani nema od nikud