danas prskao s nordoxom,sumporom i teldorom,sat vremena nakon prskanja fino lagana kišica oko deset minuta.Opet moram ponoviti prskanje.
a čemu uopće nordox i sumpor
jedno vaspitno bi ja...kakva sila dok vrijeme tak visi Svejedno, ja nebi ponavljal, pukni botricid pravi oko 15-og i gototvo
Ja bih ipak nešto kraće vjerojatno će sredstvo problem riješiti u tih 2 tjedna, a ako mu je berba blizu onda je od dva zla bolje jedno, odnosno bolje da samo Switch drži do roka berbe no opet, ponavljam da nemam iskustva sa moljcem, pa bi možda bilo korisno istaknuti dali netko i u tim kasnijim dijelovima 8 mjeseca ima problema sa njim, ili još i kasnije ?
3.8. sam poprskao sa CabrioTop, sad vidim da je lisce na Muskat hamburgu uhvatila plamenjaca i to dosta (kako to ) Posto je jedno 50 posto grozda plave boje ne znam sta da radim, odnosno sa cime da prskam a da se uklopi u karencu? Bakrom?
ne...karenca - najkraći period vremena koje mora proći od poslednje primjene pesticida pa do berbe..ili žetve u ratarstvu...htio sam samo reći da bih radije upotrijebio nešto što ima kraću karencu, zašto bih lupao insekticidom koji ima dužu karencu a berba je pred vratima