Ovo sam našel na nekom Srpskom portalu za Polyram:Tretirane biljke odlično podnose preparat. Nema ometanja normalnog rasta a ni cvetanja već naprotiv Polyram DF pospešuje razvoj zdravih listova i lastara. Jednostavno rukovanje,nema prašine, lako se meša sa insekticidima, folijarnim đubrivima, kao i brzo rastvaranje u vodi zahvaljujući kvalitetnoj formulaciji (DF). Odlično se meša i poboljšava delovanje sistemičnih fungicida.A ovo je Chromosova preporuka:Ne preporučuje se miješati s kiselim sredstvima i folijarnim gnojivima.Pa sad ti mješaj A i jedna zanimljivost od danas .Kupil u Poljodomu Drin od 100ml i piše na njemu 44,99kn,a na kasi se plaća 49,99kn.Pitam kak sad to i reće trgovka da je napisana kriva cijena
Ako me sjećanje ne vara, Delan se ne preporučuje miješati sa sumporom...
Nije se za čuditi. Na Bayerovim stranicama piše da je Melody Duo idealan za miješanje s folijarnim gnojivima, dok u uputama istog piše da se ne preporučuje miješanje s folijarnim gnojivima
otkud to da se daconil ne smije miješat sa sumporom piše kod upute da se ne preporuča miješat samo sa vertimec 018sc,jer mu smanjuje upijanje u biljnu površinu
Delan se ne smije miješati sa sumporom, kao ni Daconil.
Dakle ,prvo sam se smrznuo kad pročitah da delan i sumpor ne idu zajedno.Kako sam tu kombinaciju dvaput koristio ove godine ( delan inače do sada nisam koristio) + tekući sumpormogu reć da vizualnim pregledom jučer ne primjetih nikakvih negativnosti na lišću(zadnji put tretirano 26.04 + dodan ortus za grinje).Kako velim , stanje dobro , no grinje i dalje ima. Za Ortus piše tretirati samo jednom godišnje i kaj sad ? Dal šišnut Demitan??U Savjetodavnoj službi sam dobio mamce za moljce: žutoga ništa a sivog našao 40-50 komada u kućici.Jel to kritično?