meni je ona zelena knjigica od Zoricica "Od grozda do vina" bas jako prakticna i zbilja dobro napisana. budem ja malo pogledo sta ja sve imam doma pa ti javim ako nadem nesto tog tipa.
narucio sam: Nicolas Joly - wine from sky to earth i what is biodynamic wineMaria Thun - biodynamic planting & sowing calendar 2008Peter Thompkins & Christopher Bird - secrets of the soil i secret life of plantsDavid E. Wolfe - tales from the undergroundStu Campbell - let it rotManfred Klett - principles of biodynamic spray and compost preparationsto trenutno imam a planiram uzeti jos i od Rudolfa Steinera Agriculture i jos neke knjige o biodinamici..
koja je cijena obje knjige zajedno.........?
Zanima me to što pišeš o biodinamici pa da od negdje počnem.
Razmisljao sam o toj knjizi, ali sam pomislio pricekati iduce izdanje, za 2010. Sto mislis, isplati li se cekati?
Hm, da ne sjecam se vodica za 2008. Ali za 2007. je bio... Nista, morat cu ga prelistati, pa na kraju i uzeti.
evo ja dobio za Bozic od cure onaj vinski vodic 2009 od Sase Spiranca, malo ga prelistao koliko sam stigao i zbilja pokriva 95% hrvatskih vinara i recenzije vina sa ocjenom kvalitete i okvirnom cijenom, vrlo zanimljiva i korisna knjiga za potrosace vina.