Nema veze stari - mladi. Bitno je da imaš neka predznanja o kulturi i zaštiti koju koristiš. Tako ćeš lakše svladati materiju. Kladim se da ću ja u 62. lakše naučiti i bolje položiti od cijele ekipe sa svojeg brega, osim kolege Maraca 1988. A većinom su mlađi ili tu negdje samnom. Zašto? Zato što su većinom intelektualno lijeni telci, ne žele koristiti glavu, već ispituju okolo raznorazne mudrijaše, umjesto da slušaju struku. Sve su to za njih "otrovi" prema kojima se odnose sa strahom i podozrenjem. Da ne velim kako neki zagovaraju teoriju špricanja POSLIJE kiše, nedavnp me dvojica pokušala ismijati, kad sam ih uvjeravao u suprotno.Da se desi da lik kupi JEDAN "otrov" i on bu sad samo s tim šprical jer je neki
Ima li na netu literatura, ta skripta potrebna za polaganje?Ne vidim što bih ja to posebno trebao znati o "otrovima" osim onog što piše u uputama, tj. doziranje, trostruko ispiranje ambalaže i zbrinjavanje iste na propisani način !?Zar trebam znati grupe sredstava, nazive, sastav, morfologiju bilja, genezu ili kak se to već veli, pa neću dobiti titulu ing. ili dr mr sci ? Zar trebam znanje mehaničara da bih koristio auto? Hoće li žene polagati za korištenje faksa i čarlija ili čak najlon vrećice jer je opasna za okoliš?Jebem im mrtvu mater kapitalističku, pljačkašku, doće dan kad bude narodu prekipjelo, doće dan "Plamenog vjetra", doće Matoš sa štrikom, a i ja ću biti tamo s banderama! Pa dokle?O, gdje si slobodo moje mladosti, koju sam imao pa sad nemam, kad je sunce ljepše sjalo, kad sam disao punim plućima, kad je pop bio pop, bob je bio bob, kad je lopov bio u zatvoru, štakori u rupama,kad je Bog hodao po zemlji, a narod radio, gradio, primao plaću, ljetovao, kurvao se, plesao i pjevao, krkao janjce i odojke, kad si radio što si htio i nitko te ništa nije pitao ?