Art i Bacchus postoje u Kutini vec. Vitis sam predlozio burazu, al mu se ne svidja
Dakle ne javljam se u vezi naziva nego imam skromni komentar;naizgled mi djeluje nespojivo moderno uredjenje,rock,vino,kava,dnevni tip.Ako uspijes to ljepo objediniti svaka cast a za ime nemam ideje...
košp kad otvoriš dolazi mo na čašicu i dobru muziku
Pozdrav forumašima,Prošli tjedan sam postavil solarni sistem na vikendicu.Panel 100w + Akumulator 120Ah + pretvarač 600W/1200 W čisti sinus.Kroz vikend je radil normalno TV , svjetlo, radio, punjač mobitela.Razmišljam o frižideru (npr. Candy CFO 145E godišnja potrošnja 118 Kwh A+)Koliko povuče kompresor na početku rada. Frižider bi radil samo onda kada je netko gore.Uključili bi ga kada dođemo u vikendicu a kada odlazimo iz vikendice isključim pretvarač.Dali bi to funkcioniralo ili treba jači pretvarač (1000W/2000W). Inače mislim kupiti još jedan akumulator 120Ah. Panel od 100W bi kroz tjedan trebal napuniti oba akumulatora.Dali netko ima iskustva sa solarnim sistemima.
Hehe,a kakav sam tek ja tupan,ne idem na more,ne sviđa mi se,a imam vlastiti apartman kojeg sam slučajno naslijedio,ali mi se ništa ne sviđa,niti lokacija,niti okoliš,niti bilo što,zlo mi je od dolaska na more,zamijenio bi ga za bilo što,a i blizu sam Ribe,hehe