BranetuE,momče,momče,slabo si pazilKaj si sad v gadnu kašu zagazilIl te je vlovila onak na fletnoI sad se buš moral izjasnit konkretnoLepo je bilo bez brige ofiratI Dona ®uana po kraju plagiratAli su dekle pozaprle vrataJer glas se proširil da postal si tataČestitam na bebi i dobro ju paziI nak ti po sreći niko ne gaziNek dete bu zdravo,a mamu oženiA zakaj da bude ti lepše nek meni
Čovjeće,pa kolka je onda to penzija za taj radni staž??Mislim,jel se more kaj s tim??
ovak u penziju sam oso u prvoj polovici 2011 godine,penzija je 1854kn i 189kn dodatka na invalidnost,imo sam 3mjeseca i 16 dana radnog staza
a gle moja je penzija možđa veca nešto jer ja sam ti imo ozljedu na radu,dakle u jednoj požeškoj firmi najebo na cirkularu,smazalo 4 zgloba ljeve ruke,imo 4 opercije-1 po hitnom postupku 3 plasticne,gazda je dobio kaznu od države u iznosu od 70 000kn,jer stroj nije imo atest bla bla bla bla bla...
a bokte.. imas vecu penziju nego ljudi koji imaju 30 godina staza..
pa da...moj stari je rintal 40 godina i sad sa zaštitnim dodatkom ima 1800 kn i ima neku invalidnost na sluh.Čudne li logike u nošoj državi.Ne da bi mislil da ima ko kaj protiv tvoje penzije,al sam mislil da za taj staž nemaš ni za kruh,no sam se grdno prevaril
Da, a poneka sami radimo. Neki dan ja napravio tri betonska stupa po mojoj mjeri, rupama za žice itd. Napravio kalup, imam fini šoder, žicu za armaturu, cement i ajmo. Kad, drugi dan materijal još mekan, valjda je zahladilo, ima vremena. Pospremam nešto po šupi, kad pogledam slučajno vreću od "cementa", piše građevinsko ljepilo. O mamu ti! Ni treći dan se nije stvrdnulo. Kao škrtac, da se niš ne baci, rastavim ja to, izvadim žice, ponovo premješam materijal, ovaj put s cementom i sad je ok. Ukrutilo se. Veli žena - čudo jedno ! A baš sam ju zafrkaval da ne čita upute na lijekovima, recepte i sl. već radi po svom. Sad mi ga je metnula, ali sunca mu, tko čita upute sa vreće cementa? A očito da bi neki trebali !