|
Koshpa
|
 |
« Odgovor #780 na: 17 Kolovoza, 2012, 23:11:27 » |
|
S obzirom na silan trust mozgova i vijece mudraca dajte mi recite kak da osiguram zastavu na svadbi? naime frend me zamolio da mu budem barjaktar, a nije da sam nesto odusevljen time, al ajde. kaj predlazete kako ju osigurat mi ju ne maznu? Vec sam razmisljao o 1-2 rezervne. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #781 na: 18 Kolovoza, 2012, 11:01:24 » |
|
pa imaš na izbor :Jadransko,Croatia,Triglav,Mediteransko i još tih"sko" po želji  .A jednostavno ju zamotaj dok obavite sve po vani i pospravi u bunker!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Koshpa
|
 |
« Odgovor #782 na: 18 Kolovoza, 2012, 11:10:18 » |
|
pa upravo to ne smijem. Tu kod nas je obicaj da cim zastava nestane muzikasi prestaju dok se zastava ne pronadje i tu show pocinje. E pa ja bi to izbjego. Ti riba ziher imas tih nekih trikova iz rukava, pa pomagaj. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Radić
|
 |
« Odgovor #783 na: 18 Kolovoza, 2012, 23:41:03 » |
|
Bez uvrede svim forumašima,ali ovaj forum se pretvorio u jedno najobičnije prepucavanje....Nadam se da će se netko od moderatora sjetit organizirat jedno ljepo druženje gdje ćemo svi participitati i raspraviti o nekim stvarima.P.S.Ako bude falilo vina kupit ćemo u nekom od poznatih trgovačkih lanaca. :)Ugodna i vesela berba svima.Eto toliko od mene i pozdrav svima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Koshpa
|
 |
« Odgovor #784 na: 19 Kolovoza, 2012, 00:03:15 » |
|
Kao i svaki forum. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
armando
Guest
|
 |
« Odgovor #785 na: 19 Kolovoza, 2012, 07:34:44 » |
|
Ima jedna zemlja u kojoj se NE prepucavaju po forumima i svi se u svemu slažu s velikim moderatorom. Sjeverna Koreja.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Radić
|
 |
« Odgovor #786 na: 19 Kolovoza, 2012, 08:48:26 » |
|
Znamo svi što je rasprava,a što je prepucavanje.Zato sam i predložio jedno druženje.Koshpa kao moderator uopće nije ni komentirao drugi dio rečenice.Što se tebe tiće Armando susjedi smo u Zelini,poslao sam ti privatnu poruku sa svojim brojem telefona i objasnio sve,a ti nisi čak ni odgovorio,a kamoli nazvo....Očito nemaš vremena.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Koshpa
|
 |
« Odgovor #787 na: 19 Kolovoza, 2012, 08:51:32 » |
|
A sto se tu ima komentirati?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Radić
|
 |
« Odgovor #788 na: 19 Kolovoza, 2012, 08:53:34 » |
|
A sto se tu ima komentirati?
Oprosti u pravu si....nema smisla.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
armando
Guest
|
 |
« Odgovor #789 na: 19 Kolovoza, 2012, 09:59:14 » |
|
To nije istina. Privatno sam kontaktirao samo s dvije osobe s vinogradarskog foruma. Kosphom koji me na neki način učlanio na forum i s tobom. Poslao sam ti poruku sa imenom i prezimenom, točnom adresom i brojem mobitela. Dok se nisi javio privatnom porukom nisam ni znao da imaš vinograd ili podrum u Zelini. Jesi li član neke naše udruge.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Radić
|
 |
« Odgovor #790 na: 19 Kolovoza, 2012, 12:54:44 » |
|
Opet prepucavanje Armando...očito si nešto pobrkao.Nema veze...uživaj.Imaš sve na PM pa se javi.Nisam član nije jedne udruge za sada.Ove godine se učlanjujemo u udrugu Kutjevačkih vinara.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Brane
|
 |
« Odgovor #791 na: 20 Kolovoza, 2012, 15:13:27 » |
|
Kaj, bu kakva fešta ili su to nebuloze? Imamo još nekih 3 tjedna slobodna (generalno gledano) a onda kreću pripreme za berbu ranih sorti i podrumarenje... ZnačI, imamo tjedan da na da se dogovorimo za feštu koja bude za 2 tjedna (od danas) A možda je i nebu  ? Vino bumo kupili, jer dok pomiješam 15 sorti polusuhog i 17 sorti normalnog vina onda više neznam zakaj me boli glava.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Brane