a ja mislio da je to voda..
a ja do sad u zivotu nisam potrosio niti jednu jedinu filter plocu..
Dečeci imam pitanjce: Imam u staroj klijeti prastari stol koj nije nikad sa ničim farban osim sa nečim crnim, izgleda ko nekakvo ulje. Staro drvo koje više ne radi. Iskoristila bi ga tako što bi mi poslužio kao stalak za cvijeće pored vikendice. Šmirglati ga se po mojem mišljenju ne smije jer bi izgubio svoju patinu. Da li ga trebam kako zaštititi prije, ili je dovoljno nanijeti nekoliko slojeva "Bori Lazur UV Extra" lak?
Samo ga lakiraj u nekih min. 7 slojeva!
Tvoj bad Vino ma koliko god se samo izbistrilo, kad se pusti kroz filter osjeti se razlika. Je da filter oduzme i nesto dobroga, ali nakon nekog perioda se vino povrati u normalu.U principu se treba prilagodjavati godini. Prosle godine nisam morao filtrirati finije od K300, a ove godine sva mi vina idu kroz K100 odnosno ekvivalent tome...
pa kad nemaš niti što filtrirati, kad ćeš jednog dana imati vina u podrumu imat ćeš i šta filtrirati
hehe, ova ti je dobra.. drz se ti samo svojih 7 kg po trsu i 10 kn po litri, bit ce ti veselo jednog dana kad udemo u EU iako sumnjam da ti je i ovako super..
kod mene barem postoji matematika a kod tebe bi mozda bilo zanimljivo vidjeti dali će cilj opravdati sredstva
SVE JE BOLJE OD MOTIKE!!
nemoj tako, ruka je najsavrseniji stroj ikad..
je, bas mi je zao sto ne filtriram.. ne filtriram kad nema potrebe za time, bespotrebna manipulacija vinom..