Da napomenem da mi je dio vinograda godišta 48-52 god prošlog stoljeća i da čokota nisam izvadio(osim ako nije sam odumro) otkada se bavim ovim poslom
Sušni ljetni uvjeti izvuku maxmimum iz starijih godišta vinograda,razlika se vidi s kilometra.
Heheh, ja isto izbacim rozgvu van...al onda nakon godinu dana s njom kurim roštilj
pa dobro ajd, pitam za cijenu opcenito.. nemam konkretne brojke kad mi ne trebaju ali cisto da znam za ubuduce jer planiram stavljati drvene stupove.. koliko je tebe izaslo i za koju kolicinu? mozes i na pm.
pa nebi se čudio da uz sve bisere koje pišeš zadnje vrijema da ti je palo na pamet da u svom EKO vinogradu počupaš pocinčane stupove i staviš drvene
hehe, bez brige, palo mi je i to na pamet.. al drveni ce ici na jednu tablu od 4 ha koje planiram saditi druge godine.
Budi pažljiv sa tim drvom iz iskustva znam ljude kojima od 700 stupova u dvije godine propalo 600!!! Pa su sve vadili i stavljali pocinčane, osobno smatram da je manji problem(eko) pocinčani stup nego drveni tretiran raznim preparatima protiv truljenja!
Ja sam do sad potrosio 100 x Becopad 350 filtera i mogu rec da sam prezadovoljan.
Nama je trava u gorici smrtni neprijatelj