Idem mjesiti slane štruklje za zutra, imamo godovnjaka i radne akcije v gurica, zeti dolaze. (kuhana šunka, grah salata od mladoga graha, roštilj, štruklji, matovilec, mladi šumski luk) A šljive budu nadrapale. Da je na moji rezale bi se pri zemlji. Ak niš nabrkala bum onoga zeta koji je gospon, pa se v to ne razmi, nek poreže kak ja pokažem, morti koja vsene.
Hehe,slažeš bandu,kakav je to mladi šumski luk?
nije to vlasac to je srimuš ili medvjeđi luk vlasac je sa onim uskim listovima a šumski luk ima široke listove i ide onak na bjeli luk zakon je za jesti al dva dana češ futata po bjelom luku
Treba biti oprezan sa srimusom . Znam slucajeve trovanja jer ima neka biljka jako slicna srimusu i jako otrovna ! Ak bas nekog zanima moram pogledati iu knjigama kak se zove .
Upravo sam pocrvenila bolje nego ove moje ruže u čaši. Naišla sam na damu sa brošem u RTL-ovu dnevniku. Nije mi jasno jel ne želi učiti, ili je da ne velim kaj. Cijela Hrvatska je upravo pocrvenila, a ne samo ja, zbog tečnog engleskog kojim dama sa brošem barata.
Mislim da je dotična dama najmaje kriva za raspad sistema,jedva čekam pametna rješenja ovih slijedećih pametnjakovića iz oporbe koji prodaju rješenje za izlaz iz krize,a glavni cilj im je da svoje guzice uhljebe na mjesta prethodne vlasti,zapravo smeća kao i ova na vlasti
Ne vidim opciju koja bi bila sposobna išta napraviti. Koliko je ko kriv, svi po malo, ali radi sebe da sam na takvom položaju ne bi si dozvolila već dvije godine da mi se cijeli svijet smije.Ima mogučnosti koliko i kakvih želi, znači ne poštuje samu sebe jer ništa ne poduzima.