Ima još jedna; šta sve nečemo zapisivat samo zato šta je to evropa rekla (novi formulari za zaštitu bilja) . Sad će mo još pisat koliko smo puta bili na zahodu svaki dan i dostavljati u Brisel, jer koliko sereš toliko i jedeš,ako puno jedeš znaći imaš para,ako imaš para vrijeme je za POREZ !!!!!
Od kad ste stavili rubriku "Biseri" mogli bi ukinuti rubriku "Vicevi"
Ovo je za popizdit dođu niki iseljenici iz južne amerike (grofovi) jebe im se za Hrvatsku i ljude u njoj traže zemlju nazad i ova glupa država im je vrati, na zemlji 800 hektara ribnjaka i zaposleno 30 ljudi ništa njih to ni briga ne mislidu nastavljat proizvodnju ni ulagat,mislim da nisu ni znali di je Hrvatska do pri par godin,sve bi ja njih iz diaspore koji samo dolaze ovamo zmoli da se ne zovu hrvatima (čast izuzecima),ali ljudi ovo je GADARIJA!!!!!
Nisam ni znao da Hajduk ima rodjendan kad i ja.
Privatno vlasništvo je nedodirljivo u normalnim zemljama,naravno ak nije nezakonito stečeno,pretpostavljam da traže svoju zemlju natrag,a ne tuđu,zamisli se u njihovom položaju,uzele im komunjare i sad su došli po svoje,e jebi ga
Da samo u normalnim zemljama su regulirana prava ali i obaveze, mnogi su otišli u prekooceanske zemlje i "ostavili" bezvrijednu zemlju ovdje i nisu pedesetak godina niti pitali za nju do sada kada zbog autoputa,tunela, mora ili sl. ta bezvrijedna zemlja vrijedi milijune.