to je super dok toliko trošiš energije za razvitak etikete, ja sam nemaran u tome tako da sam na sve izložbe vina napravio nabrzinu ručno izrezanu i ispisanu etiketu i tako da je sada to i moj stil za ubuduće...neznam sa ovom uporabom simbola grozdića , ali bojim se da je već dosta puta to bilo ... neznam vidi , pretraži slike... 141
Zanimljiva je ovo ideja. hvala.
A sto je u subotu i gdje?
Pa s obzirom da prativ razne tematske forume citam teme koje mene zanimaju jer nemam vremena danonocno pretrazivat forume. Cemu ljutnja?
Evo mene opet nakon nekog vremena. Prve etikete su moj dizajn koji ste vec vidjeli samo sam ih malo prepravio. Dal vam je bolja prva ili druga opcija? Takodjer me zanima dal bi bilo bolje da grozdovi doticu jedan drugoga ili da imaju ovako razmak? Razmisljao sam cak da za zbijene sorte (grasevinu, rajnski rizling, cabernet sauvignon) grozdove sljubim, a ove druge da napravim s razmakom. Jel bolje ovako prstenasto ili da popunim cijeli krug s bojom odredjene sorte (u ovom slucaju zutom)?Napominjem, cilj mi je moderna minimalisticka etiketa