koshpa, sve sta ce ici u butelje ici ce u 0,75 l a to je 90% crnoga dok ce bijelo vjerojatno biti pola-pola, dakle 0,75 i runfuza, vidjet cu jos. hrvoje, meni osobna taj cuvee zvuci jako isforsirano zbog nekih izrazito losih vina koje imaju naziv cuvee a furaju se da su neka posebna, rijec cuvee u nazivu vina mi zbilja zvuci ocajno i jeftino i u zivotu nisam kupio vino koje se zove cuvee nesto a bogme niti necu! moje misljenje..
http://www.linea.hrpri upitu slobodno naspomeneš da je preporuka od mene , a vjerujem i od ivana
Znaci nista neces puniti u litrene boce (za birtije npr.)?
Ivane bas sam malo proucavao "tvoj" podforum i iako ne znam kakav ce ti biti dizajn etiekta mislim da bi definitivno trebao biti u tvom stilu. Dakle nesto sto podsjeca na bioproizvodnju i tradiciju. Mislim da nista drugo nebi imalo smisla jer vidim da si veliki zagovornik toga
hehe, sta da ti kazem.. relativno je tesko osmisliti neku etiketu koja vec nije videna ili gdje neki bio elementi i znakovi nisu iskoristeni vec kao npr. bubamara, pretezno zelena etiketa itd. ali radimo na kvalitetnom dizajnu i mislim da ce etiketa biti zbilja ok.
Ljudi jos uvijek nisam odabrao ime za mjesavinu. Oni prijedlozi sa Kosutic i ispod bijela mjesavina u principu mi ne znace puno jer je to jako slicno ovome sto sad imamo. Dakle zelimo neko zvucnije i jednostavnije ime, a da je opet profinjeno. Ovo su neki prijedlozi, ali ponavljam, ako vam sto padne napamet slobodno napisite.VeraVeronicaVitaVera vitaNeoBiancoNeo BiancoTerraTerra vitaDeusRajScarlet