a bokte, na ovoj tvojoj novoj etiketi izgleda ko da je neka drvena kuca zakon, ovo-ono, a na staroj izgleda ko da je neka zapustena oronula supa..
ljudi dajte se skulirajte, pa vi ste v večoj brigi glede etiketa nek .. grgic hills estate ...imate takve probleme ko da imate, milijone litara vina za prodati
Moslavac,kak se lijepi na flašu ta etiketa,jel samoljepljiva i gdje nabaviti,mislim mala količina 50-ak komada,kakav printer da se boja ne ispire,daj malo o tome
heheepa na staroj etiketi je nekakva slika, ulje na platnu neke šupe, a na novoj je neka sasvim druga i ljepa kletica...vozio sam se po bregu i našo tu klet, fotko ju i to je to...uglavnom dobro oko imaš, nisu to dve iste kućice...eto uglavnom, da prenesem frendov oglas za vas jače vinogradare i vinare, ako treba nekom web sajt, jako male pare a jako kvalitetno radi... (inače bi ja to napravio, ali uz berbe i to pritisnuo me faks pa nemam vremena...)
a šta će reći gazda kleti kad je vidi na tuđim buteljama...?
hehe...vidiš dobro pitanje...al mislim da sam ju dobro zamaskirao i obradio...teško da bi skužil da je njegova...