Veselim se sutrašnjem Škrletu..još da se nađe i Kalničkog Kleščeca.... ;-)
Evo, bili smo u Kutini u posjeti našem dragom Koshpi (nadam se da sam ovaj put dobro napisal) Srky, Eduard, Sinke, Dock i ja Ψcho na izložbi i prezantaciji vina. Sreli i nikad prežaljenog Jnixa, podružili se, (p)opili nešto vinčeka, razmijenili MTS i dojmove, stvorili temelje za nova druženja i razmjenu iskustava. Meni je to ok.
Pa tako je i bilo. Uvijek rasporede po danima, to sam vam pricao u petak. Vina koja bi istaknuo s izlozbe...najvece iznenadjenje mi je Zlatarica, autohtona sorta Vrgorackog kraja - slana, osvjezavajuca, lagano gorkasta na finihu.Skrlet Jaram s pravom sampion, najpunije u tijelu. Vostinic skrlet najintenzivnije arome ove godine na skrletu. Sauvignon od Karolja jako jako fin. Vostinic Syrah najbolje crno vino na izlozbi. Njihov muskat takodjer jako fin ali mislim da je rijec o ottonelu, a ne zutom. Prelcev ipak malcice puniji i kompleksniji. Grasevina Josic fenomenalna.
Kak ga onda nije bilo u petak ? Rekel si da si im dao 12 boca! Jedino ako su ih dali 6 u petak, a 6 u subotu, tak da za nas nije bilo Slobodno si iskoristi kaj ti odgovara