a koji si ti .Onaj mršavi ili ugodno popunjeni ili pak ovaj stari u sredini
Poljoprivredni sajam u Gornjoj Radgoni je od 21-26.08.http://www.blagecturist.hr/files/blagec-AGRA2010.pdf
Danas bil prvi put u Radgoni. Dojam je odličan. Iskustva iz Dežele su da imaju bolje organizirani sajam, tj. ne bolje organizirani, već ljudi to shvaćaju ko njihovo. Tak se i ponašaju prema vinu, od mladih puc pa do starih dedekov. Vino je kult, a ne ko kod nas pivo. Ništa kaj sam probal nije bilo loše, već je bilo bolje od boljeg. Osobno mi se ne sviđaju polusuha vina (ipak sam Zagorec), ali su sva bila vrlo fina i ljepo odnjegovana. Penine (pjenušci su također odlični). Cijena degoustacije od 0 do 2,5 Eura. Veći broj izlagača nudi besplatne degustacije. Mehanizacije, traktora ko u priči, mada prevladavaju ove godine strojevi za obradu drva ogrijevnog. Ajde, da ih samo ne hvalim, ima i nešto kaj meni nije bilo dobro. Šank i kuhinja u svnjicu i štali. Sad se smijete, ali doslovno je tak. Pedesetak svinja, na slami, a tam ti nude salame i vino, a smrdi da ne velim. Druga hala s konjima ista priča. Ramsteki i bifteki ždrebeči, izabereš, peče ti odmah pokraj, a okolo konji u boksevima. Previše za moj želudac.Na povratku u Lijepu našu otišli malo u Jeruzalem. Jako ljepo. Klopa dobra. Onda u Lepoglavu, a na kraju kod nas doma, da si sve popravimo. Jako me se dojmilo, da uz glavnu cestu imaju poljoprivedni asfaltirani put od cca 3 metra širine, a svakih 300 metara prijelaz. Tak da traktori ne ometaju promet. Ti poljoprivedni putevi su bolji neg kod mene u Toplicama ceste.Jesam bil predug, valjda nisam, ak jesam niste ovo ni pročitali.
Sutra na Bartolovo, tko ima kakva događanja? Za Moslavca i Orlanda znam, oni imaju na bregu kod suseda pa možda svratim dok idem iz posla...
lijepo su me dočekali .... slike sutra.....
Odem popodne u Jasku na predstavljanje...... ...tko je tamo?