evo pa si ocjenjute sami
vincelovo 4 pravopisne greške u 4 riječi, ne znam šta bi rekao
Ja osobno zastupam drugaciji pristup a to je da se komisijski uzme uzorak te da ga se anonimno i kodirano podnese na kusanje odabranoj komisiji koja ce odraditi samo anonimne kodirane uzorke pa "kome opanci a kome obojci" kako se je nekada znalo reci.daj mi opiši detaljno kak ovo misliš odraditi na npr 535 uzoraka u krugu 100km, koliko ti treba članova pa da im budeš vjerovao , koliko će to trajati , tko fizički flašira komisija ili gazda pred komisijom, kojim redom odabrati, tko će kušati da li je to mješavina ili rajnski ... ...i koliko će to mene koji radim 6 x 300 tinjak litara koštatiodgovori na ova pitanja, ne moraš na forumu , sebi samo ... ja jesam već odavno od kad se bavim sa svim tim...
Evo ako ima još koga na forumu iz mog kraja ( osim mojega komšije Komšića), 23.01 Vincekovo na Vinici.Početak u 11.00, blagoslov u 13.00 uz muzikaše i općepoznatu klopu.Tko je u mogućnosti , ponijeti sa sobom kobasicu i litricuSlike dostavim
južnjak,ivan pričate o korupciji, namještanju...malverzacijama, daj si otvorite drugu temu ili promjenite naziv ove...pričaš jedno te isto , pa to smo od teba čuli u tvom prvom postu na temu izložbe nemoj se ponavljati nego mi odgovori konktetno kako provesti , odgovori na ova gore postavljena pitanja pa da znamo i mi to sprovesti na ovim bezveznim izložbma