VVV Forum
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
20 Travnja, 2026, 19:13:52

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Traži:     Napredno pretraživanje
Sretna nova 2024.

Sretna nova 2023.

Sretna nova 2022.

25.12.2021. Sretan i blagoslovljen Božić

25.12.2020. Sretan i blagoslovljen Božić

travanj 2016. - 10 godina VVV foruma

Dragi forumasi. Molim Vas izbjegavajte koristenje dijakritickih znakova š č ć te izbjegavajte citiranja/quotanja prijasnjih postova korisnika. Hvala!!!

Poštovani Forumaši, molimo, iz tehničkih razloga da slike koje postavljate u postovima budu maksimalne veličine 640X480 s 72 pixela po inchu, hvala

Sretan Božić i godina Novu svim vinogradarkama i vinogradarima, žele Moderatori i Administratori VVV Foruma

Hrvatska otvara SP 2014 sa Brazilom!!!

12.08.2013. Odbijeni zahtjevi poljoprivrednika, na nekoliko instanci!!! Pa poljoprivrednici nastavljaju blokadu prometnica. Čeka se MUP! Prema zakonu nije dozvoljeno blokirati ceste i slobodan promet roba i ljudi na ključnim prometnicama i graničnim prijelazima!!!

26.07.2013. Ekstremne vrućine ovih dana očekuju se u RH. Predviđanja prema DHMZ-u se kreću do oko 40°C zavisno o dijelu države!!!

09.07.2013. Povučeno 3.000 komada protugradnih raketa, radi propusta viših instanci, završila protutučna obrana za ovu sezonu!!!

02.07.2013. Kaos na granicama prema BiH i Srbiji na teretnom prijevozu, također prema Dubrovniku!!

01.07.2013. Hrvatska nova 28. članica EU!!!

22.06.2013. 7 godina postojanaja i 50.000 postova na VVV forumu !!!

19.06.2013. Val vrućina u RH!!

14.06.2013. Vrhunac vodenog vala na Dunavu teče kroz Hrvatsku!

12.06.2013. Grčka ugasila državni radio i televiziju. Tisuće radnika i suradnika ostalo bez posla!

10.06.2013. Dunav nosi sve pred sobom. Proglašene izvanredne mjere obrane u Batini!!!

04.06.2013. Velike poplave u Njemačkoj, Austriji i Češkoj! Očekuje se udarni val Dunava u Mađarskoj! Porječje Labe i Vltave također ugroženo skupa sa Pragom i Dresdenom!

26.05.2013. Snijeg zabijelio Gorski kotar i najviše hrvatske planine!!!

25.05.2013. Mario Mandžukić je postao prvi Hrvat koji je zabio gol u finalu Lige Prvaka!!!

25.05.2013. Mandžukić i Robben doveli Bayern do naslova Lige Prvaka! Hvala Mario, Sve najbolje sa VVV Foruma!

10.05.2013. Tužba Udruge Franak nije bezazlena! "Možda smo trebali postići nagodbu"' Bankari u strahu od ishoda suđenja!!!

18.04.2013. Kaos u gradiću West u Teksasu. Eksplodirala tvornica umjetnih gnojiva. Veliki broj poginulih.

15.04.2013. Teroristički napad u Bostonu, SAD!

14.04.2013. Prvi hrvatski izbori za Euro parlament!

11.04.2013. Hrvatska nogometna reprezentacija na najnovijoj FIFA ljestvici četvrta reprezentacija svijeta!

08.04.2013. Umrla "®eljezna Lady", Margaret Thatcher, bivša britanska premijerka!

05.04.2013. Parku prirode Vransko jezero uručena Ramsarska povelja.
Uz Vransko jezero, još su četiri područja u Hrvatskoj uvrštena na Ramsarski popis: Park prirode Kopački rit, Lonjsko i Mokro polje, Delta Neretve i Crna Mlaka.

05.04.2013. Rat prijeti na Korejskom poluotoku!

Sretan Uskrs!!!

27.03.2013. Hrvatska dobila Wales 2:1!

26.03.2013.
Svaki neodgovarajući link će biti brisan,
Zahvaljujemo!!!

26.03.2013. Najsniježnija zima zadnjih desetak godina !!! Snijeg i dalje pada! 

25.03.2013. Još malo snijega prije Uskrsa!!!

12.03.2013. Novi val zahlađenja i snijega nakon Europe, prijeti Hrvatskoj!!!

08.03.2013. Cijeli svijet strahuje od mogućeg rata: Sjeverna Koreja prekinula primirje s Južnom Korejom!

05.03.2013. Umro Hugo Chavez, kultni vođa Venezuele!

01.03.2013. Jadranka Kosor, bivša premijerka, potjerana iz HDZ-a bez razloga!!!

20.02.2013. Nasilni prosvjedi u Bugarskoj srušili vladu!
Premijer kaže :" Ne želim sudjelovati u radu vlade pod kojom policija tuče moj narod". Siromaštvo i poskupljenje računa izazvali masovne prosvjede!

15.02.2013. Kaos i šok u Rusiji, u udaru meteora na grad i regiju Čeljabinsk na Uralu zasad 1200 ozlijeđenih. Prolazak asteroida koji se maloprije počeo udaljavati od Zemlje i meteor nisu povezani!!!

12.02.2013. Sjeverna Koreja detonirala nuklearnu bombu!

11.02.2013. Papa dao ostavku. Prvi put nakon 600 godina!!!

11.02.2013. Ivica Kostelić osvojio srebrnu medalju u kombinaciji na SP u Schladmingu!!!

08.02.2013. Povučeno trajno mlijeko Dukata i Vindije, kao i Konzumova tuna u konzervi(Rial)! Pogledajte detalje na netu!

04.02.2013. Fidel Castro objavio službeno poslanicu! Čovjek je još uvijek živ! Nevjerojatno!

29.01. 2013. Hrvatska i Slovenija ulaze u zadnju mogućnost pregovora!

27.01.2013. Ivica Kostelić pobjednik kombinacije u legendarnom Kitzbuehelu četvrti put u nizu!!! U slalomu također na postolju, treće mjesto!!!

26.01.2013. Hrvatska dobila Sloveniju i osvojila brončanu medalju na rukometnom SP-u u � panjolskoj!

25.01.2013. Hrvatska u polufinalu izgubila zasluženo od Danske!
Za broncu protiv Slovenije!

23.01.2013. Hrvatska u polufinalu na  SP-u u rukometu u � panjolskoj. Francuska bez medalje! Danska iduća za 2 dana!

21.01.2013. Hrvatska reprezentacija ide na Francusku za polufinale!!!
Puno sreće dečki!!!

19-20.01.2013. Rukometaši ušli u 2. krug na SP u � panjolskoj bez poraza.  Slijedi Bjelorusija!
Ivica Kostelić srušio još jedan rekord u Wengenu u broju postolja (12) na jednom skijalištu!

15.01.2013.Snijeg opet u Zagrebu, oboreni rekordi!!!

13.01.2013. Priveden bombaš u Zagrebu!

09-11.01.2013. Terorizam i kaos u Zagrebu!!!

15.12.2012. - Kreditni rating RH spušten na tzv. " smeće"

09.12.2012. - Snijeg u RH

01.12.2012. - Neredi u Sloveniji

16.11.2012. - Oslobođeni hrvatski generali, Gotovina i Markač!!!

01.09.2012. - 1,2 milijuna jedinstvenih posjeta Vinogradarskom, Voćarskom Portalu i VVV Forumu u godinu dana.

OI 2012 London:
12.08.2012. Zlato vaterpolo (m)
12.08.2012. Bronca rukomet (m)
07.08.2012. Bronca Lucija Zaninović - taekwondo do 49 kg
06.08.2012. Zlato Giovanni Cernogoraz - trap (glineni golubovi)
04.08.2012. Zlato Sandra Perković - disk (prva hrvatska ženska zlatna medalja na ljetnim Igrama)
03.08.2012. Srebro četverac na pariće

Čestitamo!!!

03.05.2012. - 40.000-ti post na VVV forumu!

12.03.2012. - 6.320 - novi najveći broj jedinstvenih posjeta Vinogradarskom, Voćarskom Portalu i VVV Forumu u jednom danu.

16.03.2011. - 30.000-ti post na VVV forumu!

04.06.2010. - 20.000-ti post na VVV forumu!

19.09.2009. - 10.000-ti post na VVV forumu!

30.05.2008. 5.000-ti post na VVV forumu

16.04.2008. 1.000-ti član "superbobica" !!!

03.04.2008. - 2. godine VVV Foruma - 980 članova, 159 tema, 4.572 postova

04.04.2007. Godinu dana VVV foruma - 268 članova, 114 tema, 1.812 poruka

05.06.2006. Osim na com nalazimo se i na hr domeni: www.vvvforum.eu

03.04.2006. Dobro došli na Vinogradarstvo forum na Prvom hrvatskom vinogradarskom portaluo trajno mlijeko Dukata i Vindije, kao i Konzumova tuna u konzervi(Rial)! Pogledajte detalje na netu!

04.02.2013. Fidel Castro objavio službeno poslanicu! Čovjek je još uvijek živ! Nevjerojatno!

27.01.2013. Ivica Kostelić pobjednik kombinacije u legendarnom Kitzbuehelu četvrti put u nizu!!! U slalomu također na postolju, treće mjesto!!!

26.01.2013. Hrvatska dobila Sloveniju i osvojila brončanu medalju na rukometnom SP-u u � panjolskoj!

23.01.2013. Hrvatska u polufinalu na  SP-u u rukometu u � panjolskoj. Francuska bez medalje! Danska iduća za 2 dana!

Puno sreće dečki!!!

19-20.01.2013. Rukometaši ušli u 2. krug na SP u � panjolskoj bez poraza.  Slijedi Bjelorusija!
Ivica Kostelić srušio još jedan rekord u Wengenu u broju postolja (12) na jednom skijalištu!

15.12.2012. - Kreditni rating RH spušten na tzv. . Siromaštvo i poskupljenje računa izazvali masovne prosvjede!

15.02.2013. Kaos i šok u Rusiji, u udaru meteora na grad i regiju Čeljabinsk na Uralu zasad 1200 ozlijeđenih. Prolazak asteroida koji se maloprije počeo udaljavati od Zemlje i meteor nisu povezani!!!

12.02.2013. Sjeverna Koreja detonirala nuklearnu bombu!

11.02.2013. Papa dao ostavku. Prvi put nakon 600 godina!!!

11.02.2013. Ivica Kostelić osvojio srebrnu medalju u kombinaciji na SP u Schladmingu!!!

08.02.2013. Povučeno trajno mlijeko Dukata i Vindije, kao i Konzumova tuna u konzervi(Rial)! Pogledajte detalje na netu!

Puno sreće dečki!!!

69.717 Postova u 368 Tema od 1.680 Članova
Najnoviji Član: File_89
* Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
+  VVV Forum
|-+  Kultura pijenja vina
| |-+  Kultura pijenja vina
| | |-+  Izložbe i ocjenjivanje vina
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. « natrag naprijed »
 Str: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 101 Dolje Ispis
Autor Tema: Izložbe i ocjenjivanje vina  (Posjeta: 789469 puta)
riba
Moderator
zlatni član

Bednja

Email
« Odgovor #60 na: 24 Listopada, 2009, 13:07:43 »

pa jebemu,kakva nepravda.sve se dogada ili u Zg ili dolje nize.ne znam kaj je to tu u Vz.same zeljarijade pa kestenijade,pa jegerijade a o vinu nekak slabo ???
Evidentirano
jnix
aktivni član

Novoselec, Općina Križ, Zagrebačka županija

Email
« Odgovor #61 na: 24 Listopada, 2009, 22:18:24 »

pa primite se posla i nekaj organizirajte , ili nedate tu kaplicu nama na probe... ;)
Evidentirano

jnix
aktivni član

Email
« Odgovor #62 na: 24 Listopada, 2009, 22:31:49 »

Inače da se pofalimo , Mosalavac i ja smo pošteno odradili kušanja svih Portugizaca i to par puta u Petak na otvarnju , sa lijepim dojmovima nakon razgovora sa par enologa i sa skoro svim izlagačima , jer nije bilo gužve tako da se je moglo na miru obići svaki štand, imali smo par dobrih primjedbi na neka vina , ali su to neki i uvažili i na taj način ,pošto smo bili među prvima kušačima , smo im pomogli tako da isprave neke greške u posluživanju istog mladog vina, najme bile su greške što su neki stavili-ulili vino u dobivene prezentacijske drveni bačvice i na taj način degradirali svoje vino , a poslije su točili izravno iz svoje donešene ambalaže...    još će se i mladi kolega nadovezati sa detaljima...
Ja sam imao male prezentacije svog VR-a i ugodno se iznenadio na pomoći od vrsnih enologa (Brkić, Haramija) na potpori kod animacije ostalih izlagača...
Slikali se nismo , ali mislim da je našto bilo na OTVu kroz njihove raportaže i vijesti...
Evidentirano

jnix
aktivni član

Email
« Odgovor #63 na: 26 Listopada, 2009, 13:19:05 »

Na ovogodišnjem Festivalu vina “Martin je u Zagrebu”, koji će se u centru grada održati od 2. do 11. studenoga, predstavit će se više od pedeset proizvođača vina i ekoloških proizvoda iz okolice Zagreba.
Festival vina nezaobilazna je jesenska manifestacija u gradu, a ove će se godine održati deveti put.

Najživlje će biti na Cvjetnom trgu te u pokrajnjoj Margaretskoj ulici gdje će biti postavljen veliki broj štandova s ponudom kvalitetnih vina, ali i proizvoda koji su uz njih usko vezani. Tako će se na festivalu, osim vinara, predstaviti i lokalni proizvođači sireva, domaćih kolača i raznih drugih tradicijskih proizvoda.

Ideja o organizaciji festivala razvila se iz potrebe vinara da svoje proizvode kao i običaje pretvaranja mošta u vino prezentiraju na jednom mjestu, i to uoči najvećeg vinskog blagdana – Martinja.

Uz degustacije na otvorenom prostoru posjetitelji će moći uživati i u bogatom zabavnom programu, u okviru kojeg će brojna kulturno-umjetnička društva iz okolice Zagreba prezentirati svoje tradicijske običaje vezane uz krštenje mošta i proslavu Martinja.

Vina će se tijekom festivala prodavati po posebnim promotivnim cijenama
Evidentirano

Moslavac
Novak
**

Zagreb-Štakorovec-Dubrava

Email
« Odgovor #64 na: 28 Listopada, 2009, 11:16:56 »

Inače da se pofalimo , Mosalavac i ja smo pošteno odradili kušanja svih Portugizaca i to par puta u Petak na otvarnju , sa lijepim dojmovima nakon razgovora sa par enologa i sa skoro svim izlagačima , jer nije bilo gužve tako da se je moglo na miru obići svaki štand, imali smo par dobrih primjedbi na neka vina , ali su to neki i uvažili i na taj način ,pošto smo bili među prvima kušačima , smo im pomogli tako da isprave neke greške u posluživanju istog mladog vina, najme bile su greške što su neki stavili-ulili vino u dobivene prezentacijske drveni bačvice i na taj način degradirali svoje vino , a poslije su točili izravno iz svoje donešene ambalaže...    još će se i mladi kolega nadovezati sa detaljima...
Ja sam imao male prezentacije svog VR-a i ugodno se iznenadio na pomoći od vrsnih enologa (Brkić, Haramija) na potpori kod animacije ostalih izlagača...
Slikali se nismo , ali mislim da je našto bilo na OTVu kroz njihove raportaže i vijesti...

je, bilo je stvarno dobro...osim jedne velike primjedbe...nigdje nije bilo vode, da si ili operem čašu i isperem usta... bilo je kod jednog izlagača, ali je bila kisela (?)

probali smo mislim sve uzorke, bilo je standardno urednih uzoraka, nekih ne baš reprezentativnih i nekih jako dobrih. Moja, a vjerojem i jnixova primjedba je da su ove godine svi išli na relativno visoke alkohole kaj se tiče portugisca, redom su to bila mlada vina od 12,5%... nekako mi je to puno za portugizac. Uspjeli smo pronaći i jedno mlado vino (Kunović) sa 10,5 alkohola i tu se zbilja osjete čari portugisca (malina,šljiva...). Kod velikih vinara smo ostali blago razočarani, Šemberov portugizac mi nije pasao, kako veli jnix, neiskren je. Istina to mu je tek prva godina da radi portugizac...također Ledić (zbilja se osjeti ribnjak, tj.ustajala voda). Korak i Drago Režek imaju odlične uzorke, sa zamjerkom od čak 12,8 alkohola. Braje je imao vino sa ostatkom šećera, mislim da bi žene uživale u tome. Ovo je bila prigoda za male vinare da izlože svoja vina, onii koji imaju svega 3-4 tisuće litara.

Što se tiče atmosfere, nama je bilo super jer je bilo jako malo posjetitelja (petak 12-16h) pa smo mogli u miru porazgovarati sa svakim izlagačem.

Što se tiče manifestacije Martin (je) u Zagrebu, veselim se tome i nadam se da bi nas se moglo skupit sa foruma pa da zajedno odemo i kušamo te ocijenimo vina, jer piše da bi moglo biti oko pedesetak izlagača...
Evidentirano

Zbog nje su me na sud dali
u okove bacili
a sad tuđe
nebo gledam
sanjam svoju ledinu
al ne dajem,ne prodajem
ljubav moju jedinu

www.e-vinarstvo.com
Razor
Administrator
zlatni član

Kloštar Podravski

Email
« Odgovor #65 na: 08 Studenoga, 2009, 13:09:28 »

Evo bliži se Martinje i svake godine ista stvar. Policija i kontrola prometa >:(.
Mislim da ću slaviti Martinje iza 20. ovog mjeseca jer uvijek je isto.
Horde policajaca i ophodnja, kao da cijelu godinu čekaju upravo ovaj datum da omaste brk na našoj nesreći.
Kako pozvati nekoga u vinograd i malo zafeštati, a par kilometra dalje murija čeka da vas testira.
Kod mene je svake godine ista situacija, sve pristupne ceste koje idu iz vinograda na D2, tzv. podravsku magistralu su kontrolirane od policije. Nisu niti domaći policajci, već ih uzmu iz druge ili treće županije pa onda ti urgiraj ako ne poznaš nekoga na visokom položaju.
Mislim da je to stvarno bezobrazluk i budalaština.
Ako su već tako revni, neka onda svaki vikend paze na te ceste, a ovo šta rade je ciljano punjenje proračuna i "harač na kvadrat".
Nisam popušio vozačku niti ništa takvoga, ali problem je u tome šta se ljudi jednostavno više boje uopće ići negdje dok su takvi vinogradarski događaji. Nije problem ni u samoj kazni, nego nakon litre vina ideš direktno u zatvor na trežnjenje preko noći i na liječnički pregled i zaboravi vozačku u skorije vrijeme pa si misli poslije.
Meni osobno, a i nekima od vas na forumu je posao vezan upravo za vinarstvo i vinogradarstvo i ovakve "stvari" mi idu na živce i kvare posao.
Međaša su mi tako lani "uhvatili", 50 metara od vlastite kuće dok se vraćao sa skupa lokalne stranke, popio je, ne bježi od odgovornosti, nikad prije kažnjavan za tako nešto i direktno u zatvor, stariji čovjek, pedestogodišnjak.
Više se uzrujao šta je završio iza rešetaka nego šta je dobio kaznu, dignuo mu se šećer, pozlilo mu je i skoro završio na hitnoj,ne radi alkohola naravno, nikoga doma nisu obavijestili gdje je i šta mu se dogodilo, uzeli mu mobitel bez mogućnosti da se javi nekome, a drugi dan ga pustili neka ide pješice doma 10 km.
Zvonce u pritvoru nije radilo, sat vremena je vikao ko zapetljani cucak na lancu dok ga netko nije čuo.
Klinci od 18, 19 godina luduju na cesti od 3 pive i ugrožavaju sigurnost ljudima svake subote i nikome ništa.
Nije da podržavam pijanstvo i sjedenje za volan, ali da li je ovo rješenje ???
Kakva su vaša iskustva sa time?
Evidentirano

Ivan
zlatni član

Ivanić Grad-Popovača

Email
« Odgovor #66 na: 08 Studenoga, 2009, 14:42:22 »

hehe, prijatelju da vidis moju vozacku otraga, 4 stambilja zabrana upravljanja b kategorijom u roku trajanja 3 mjeseca.. ;D
Evidentirano

krešo
Mlađi novak
*

karlovac

Email
« Odgovor #67 na: 08 Studenoga, 2009, 16:02:23 »

hehe, prijatelju da vidis moju vozacku otraga, 4 stambilja zabrana upravljanja b kategorijom u roku trajanja 3 mjeseca.. ;D
to baš i nije za ponos i diku ,Ivane
inače slažem se s Razorom , u petak smo imali okupljanje povodom Martinja u udruzi VVV-a , a pošto je bio moj red za vozit jbga, lizni malo i pij kiselu vodu dalje ;  >:( >:(
Evidentirano

pij malo, pij dobro, pij uvijek
Jeremija
aktivni član

Email
« Odgovor #68 na: 08 Studenoga, 2009, 17:13:01 »

Kakva su vaša iskustva sa time?

Potpuno se slažem s tobom.Kao da je to jedini dan kad oni imaju kontrole.To za mene nije kontrola radi sigurnosti nego radi punjenja proračuna.Kod mene ima par kafiča koji vikendom rade cijelu noć i negdje oko dva,pola tri sata kad likovi počnu divljat motorima,nabijaju gas,"pucaju"motorima tako da se i ja probudim a udaljen sam dvjesto metara zračne linije od kafiča a kako je onda onim susjedima okolo.A policiji ni traga.To se dešava svaki vikend a sad kad više nije sezona za motore,sad luduju s autima.Jedne godine kad sam se vračao iz vinograda za martinje,još za dana,sakrili su se u šumu i čekali.Tu ih poslije više nikad nisam vidio "kontrolirati"promet.
Evidentirano

I onda neš pil
DarzaJ
Novak
**

Slav.Brod, 45°11'51.51"N, 18° 1'17.66"E

Email
« Odgovor #69 na: 08 Studenoga, 2009, 17:21:59 »

Na živce mi idu njihove ciljane akcije kao Martinje, svadbe,.. kao što Razor kaže onda neka svaki vikend budu tako revni.
Kod nas isto stanje za vrijeme Martinja a ponekad imaju i planirane akcije za pojedine svadbe pa tako nekoh sto metara od sale gdje se održava svadba postave čeku i hvataju one koji odlaze iz svatova.
Naravno zakon nije za sve isti.
Mislim da bi trebalo napraviti nešto slićno kao kad kod nas bude moto susreti koji traju dva dana. Tada policije bude na svakom križanju ali nikoga ne zaustavljaju nego jednostavno su tu da usmjeravaju promet, uskoče ako treba kakva pomoć. Nikoga ne zaustavljaju iako su većina vozača pod utjecajem alkohola i 90 % njih vozi motor bez kacige. Zanimljivo je da se u ta dva dana ne dogodi skoro niti jedna nesreča, odnosno u nekoliko godina bila je samo jedna prometna u ta dva dana.
Policija ne treba bitu tu samo da skuplja harač nego i da pomogne.
Evidentirano
Moslavac
Novak
**

Zagreb-Štakorovec-Dubrava

Email
« Odgovor #70 na: 08 Studenoga, 2009, 20:53:06 »

Bok ljudi, evo Martinje u mom podrumu službeno završilo...Vinograd zaštihan, moštek pokršten po starim običajima...

Moram priznat da je ekipa bila vesela, popilo se puno, pojela se fina raca s mlincima plus malo odojka...slikice bum sutra tu stavil, nemrem naći kabel od fotića pa da prebacim slike.

Uglavnom kaj se tiče tih problema sa policijom, slažem se sa Razorom, a Ivane tebi jedan veliki :'( Super je na mom bregu kaj su svi vinari u pješačom dometu, a vatrogasni dom gdje su sva događanja kao kušanje vina, ocjenjivanje, martinje i ostalo je 2 km u selu, naravno nema policije. Jedino je problem kad su te manifestacije u Dugom Selu ili nedajbože drugim gradovima...

ovako je najpametnije ostat spavat u kleti i ujutro dalje!
Evidentirano

Zbog nje su me na sud dali
u okove bacili
a sad tuđe
nebo gledam
sanjam svoju ledinu
al ne dajem,ne prodajem
ljubav moju jedinu

www.e-vinarstvo.com
Zagorac
Zaštita u vinogradu
aktivni član

Email
« Odgovor #71 na: 08 Studenoga, 2009, 21:38:40 »

Kod mene još ništa od Martinja,bila je borba sa svinjama  ;D .Budemo od utorka počeli pa do kraja tjedna,nebuju neke fešte,treba uskladiti i posao i volju,kaj se tiče policije,nemam se kaj žaliti,zapravo su klijeti za većinu u pješačkom dometu,a za par km udaljenosti ima samo jedna pozicija za stati,ak treba prođe trijezna izvidnica pa se dojavi  ;D.
Ne kužim,kaj si takav baksuz
Mijenjaj vozačku,ošteti ju,podrapaj,uzmi novu,zbog žigova,vide ih i odma sviralu u usta to im je redovni postupak  ;)
E,da,dvije sličice za vegetarijance 

* PB080072.JPG (63.88 kB, 640x480 - (hitova: 452 ).)

* PB080085.JPG (71.73 kB, 480x640 - (hitova: 487 ).)
Evidentirano

jnix
aktivni član

Email
« Odgovor #72 na: 08 Studenoga, 2009, 22:06:23 »

evo 6 komada je palo na naše Martinje.  a policije kolko hoćeš , ali na slavlju skup snama  ;)   

* Martinje 001.jpg (53.91 kB, 400x300 - (hitova: 450 ).)
Evidentirano

jnix
aktivni član

Email
« Odgovor #73 na: 08 Studenoga, 2009, 22:09:29 »

Mislim da će biti dosta zanimljivih slikica pa evo otvaram temu, a odgovorni meštri neka malo prebace tu sve o Martinju...  hvala.
Evidentirano

Ivan
zlatni član

Ivanić Grad-Popovača

Email
« Odgovor #74 na: 09 Studenoga, 2009, 00:04:05 »

kreso, znam da nije za ponos ali je cak pomalo i nevjerojatno. jednostavno nemam srece, tj. nisam imao jer zadnji put sam izgubio vozacku prije 2 godine, od tada me nisu ni zaustavili. priznajem da sam pio i vozio ali ne puno, nikad nisam bio pijan ko svinja i ja opcenito ne divljam i ne brijem na aute i te fore makar sam 3 puta gubio vozacku zbog alkohola i jednom su me stigli presretaci iako se zbilja ne vozim brzo ali to je bilo prije 3 godine i isao sam u dedinom passatu iz vinograda sa radnicima, rucno smo zabijali stupove i vozio se 190 i opet izgubio na 3 mjeseca dozvolu ali samo jednu kaznu sam platio, i to prisilno jer su mi sjeli na ziro racun.. :) i da, sve 4 kazne su po 2000 kn.. ne mjenjam vozacku jer sam cuo da ti pronadu dugove i onda moram platit, to je preko 6000 kn a to mi se bas i nece, ionako mi vrijedio do 2049. pa nek bude.. ;D ludilo.
Evidentirano

Str: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 101 Gore Ispis 
« natrag naprijed »
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 2.0.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!