imam u svojoj arhivi kutjevacki muskat otonel- berba 1970, pa ivane ,ako ti to odgovara - tu sam....
koje rose a koje bijelo biste mi preporucili? ima li nesto bitno na sto trebam obratiti paznju pri kupovini vina?
Ivane, jednom sam pitao ovdje na forumu za savijet oko kupovine vina kao poklona za poslovnog partnera. Htio bih kupiti vrhunsko crno ili bijelo vino, hrvatsko naravno. Ljudi su toliko toga savjetovali da na kraju ne znam što uopce mogu nabaviti kod nas. Možete li mi preporučiti jedno crno i jedno bijelo, a koje mogu kupiti npr u Vrutku? Moram to realizirati ovih dana. Unaprijed hvala!
A jel tko kad kupovao vino preko interneta? Ja nisam, nekako sam skeptičan što se toga tiče.
dragi moji, posto se nimalo ne razumijem u vina odlucila sam se obratiti vama.... naime, trazim neko kvalitetno vino za poklon, ne mogu jos odluciti izmedu rose vina i bijeloga...crno nikako.koje rose a koje bijelo biste mi preporucili? ima li nesto bitno na sto trebam obratiti paznju pri kupovini vina?hvala vam unaprijed!!
Pozdrav Moram kupiti crno vino za djevojku, koliko sam skuzio ona voli lagana, slatka crna vina.... a aj ne znam nista o vinima, pa ako mi netko moze preporuciti neko koje bi bilo pogodno za nju, cjene do 50 kn Unaprijed hvala