Je,pogledal sam skoro sve njegove emisije,iako ima tu i tamo nekakvih nebuloza,ali bilo je stvari da se dobro zamislis.Pogotovo se sjecam emisije o egipatskim piramidama,cak ju negdje imam snimljenu,onaj ogromni plato izravnan pod vagu od odstupanje 1-2cm bez laserskog mjerenja,milijuni tona granita poslagani na tu hrpu,uz savrsenu preciznost i bez dijamantnih rezaca i slicnog alata koji nisu nikad nadjeni,uostalom Egipcani nisu znali za nista tvrdje od bakrenih legura,kojima se nikak ne moze tvrdi granit obraditi,unutrasnjost,nekakvi granitni sarkofazi ili nesto drugo,obradjeni i polirani milimetarskom preciznoscu,neke stvari ni danasnja tehnika to ne bi mogla+kaj su nasli tragove skoljki na sfingi,kaj znaci da je djelomicno bila pod morskom vodom,a to onda opet znaci da je starija od 12.000g i starija i od Egipcana,e ko pa ju je onda napravio,sigurno ne nekakvi primitivci koji su toljagama ganjali zivotinje u to doba Puno stvari me zapravo ne znamo ili mozda netko zna pa skriva jer bi objavljenje toga prevrnulo svijet naopacke
Volim ratne filmove : Najbolji Das Boot, ext version, Memphis Belle, Platoon, Hunt For Red October, Full Metall Jacket, sjetit ću se još kojega