Lana Banely će biti svjetska prvakinja u izvještavanju i sportu!ona je definitivno najsvjetlija točka
Bravo Ameri.
Argentina, Nizozemska, Španjolska. To su moji favoriti.Engleska, opet će biti deset igrača i jedna budala, a za Brazil ne vjerujem da će daleko dogurati.Vidjet ćemo.
ne znam samo kaj bude sa Italijom,kilave,kilave,ali uvijek su negdje oko polufinala,finala.
To ti je ono deset igrača i jedna budala. Ima ih cijela povijest (James, Seaman, Beckham, Pearce), bilo ih je još, ali zaboravio sam. Tko se ne sjeća glupog Beckhamovog crvenog kartona, Jamesovih krtičnjaka, Seamanovih lobova i kikseva, promašenih jedanaesteraca itd. "Ten players and one fool", tako obično izađe naslov u engleskim novinama.Zato ne vjerujem da će Englezi proći dalje uvijek neko bude pedro, uostalom ta njihova arogancija im se uvijek obije u glavu.
.........................., uostalom ta njihova arogancija im se uvijek obije u glavu.
pa seaman je bio dobar golman makar se jos uvijek sjecam onog gola iz slobodnjaka sta mu je zabio mladi ronaldinho, ne znam tocno koje godine je to bilo, 2002. u koreji mislim.. al za ovog greena nikad cuo, di lik brani, koji klub?