Jel ima neko kakvu sliku od zaustavljene plamenjače! Imal sam je na dva reda šardija( do međaša koji je pun ko brod toga )! Šprical sam u srijedu prošli tjedan s forum star i collis, pa me zanima budući da to nisam imal, a i nemrem slike nekakve najti, da me neko uputi gde to morem videti, da znam jel sam ju zaustavil ili ne
Ne postoji takva slika To sam moraš primijetiti,ak ti se širi i dalje onda ju nisi zaustavio,to vidiš po pjegama na lišcu dal ih ima sve više,Ne znači da preparat odma reagira i stopira,pojavi se toga još naknadno,a bitno je da si reagirao i stopirao daljnji razvoj,što je zahvatilo od lišca i grožđa,ovisi o jačini napada,to se bude osušilo,kod plamenjače je najbitnije reagirati unaprijed,pepelnica se još da izvuči,ali to Ne,samo zaustaviti,osim špricanja tu je još hrpa faktora o kojima to sve ovisi,dosta je tu o tome pisano
Nema ih ništ više, al ni manje nego kaj ih je bilo! ispod i dalje negdje ima bjelih prevlaka, a negdje sam videl da se unutar mrlje suši, a to sam skužil da je dobar znak, da je negdje stopirana , a negdje valjda bu Poslal mi je kolega marac slike od Bayera-a, al to sam videl i prije, i to mi nekak ne zgleda baš najbolji prikaz!
Hvala Srky!Imam kontakt od njega! Problem je kaj sam puknul 3 put al- fosetil(attila), pa sad nemrem( nećem) više s njim! Razvoj situacije je pod kontrolom! Nema širenja, a to je bitno! Na mjestima mrlja se suši, tak da mislim da je stopirana, ali svejedno pazim