moja vikendica ima lokacijsku i građevinsku a nije ucrtana..po građevinskoj podrum je 6x5m i to štimagornja etaža je dorađena i ona je 8x5 a to nije predviđeno neg trebalo biti 6x5miskoristivo potkrovlje je 8x3m i ni njega nema u građevisnkojpa sam dozidal i podrum/spremište alata s bočne stranevikendice 3x3m...pošteeno bum ja to poplatiti trebalIli da ne diram ništa pošto imam lokacijsku i građevinsku?
Pozdrav svima..Kupio sam vinograd,e sad u njemu nema nikakav objekat.Htio bih napraviti drvenu nadstrešnicu od 28 kvadrata i u njoj bih napravio pečenjar otprilike 1,5 kvadrat tako da on bude pod njenim krovom.E sad bio sam kod nas u Općini i čovjek mi kaže da prvo trebam otići kod projektanta,pa kad on sve napravi, tek onda mogu izvaditi građevinsku dozvolu i onda graditi.(Sad neznam jel još moram ići kod geodeta pa u katastrat ili ne moram).Zanimalo bi me koliko bi to otprilike koštalo,ako imate savijeta bio bih zahvalan..
Znači da ja možda ne bi trebal legalizirati klijet staru valjda prek 200 godina, dvije prostorije drveno + prešnica od pletera ? I pavoljon u vinogradu 4X5m na drvenim stupovima, temelj od betonskih kvadri ? http://i41.tinypic.com/dd1i8p.jpg