Čujte kod nas u Koprivnici je već bila i ministrica Mrak. Istakla zastave stranačke i tupi li ga tupi po istom, a mi kmeti samo blejimo li i blejimo. Dajte recite da li itko misli podnijeti prijavu za legalizaciju klijeti. Sve varijacije na temu več graniće s ludošću. Mislim, kaj god napraviš, sj... si se...
Ovo s legalizacijom je totalni kaos.Geodete peru ko ludi ,a nitko ih ne kontrolira ili im zadaje cjenik.Ja npr. imam građevinsku za klet samo kaj nije ucrtana.da bi ju ucrtal geodeta košta oko 3000 kn.poslje toga arhitekta radi projekt ? kn.E onda te operu na opčini.Naplačuju mi porez na vikendicu,a to je kljet.Treba se raspitati jer kljeti do određene kvadrature spadaju u drugačiju kategoriju za naplatu.kad jedamput legaliziram ko kljet odna bum tražil da mi maknu porez na vikendicu.
Sve više nekak naginjem mišljenju da predam zahtjev oko 30.06,pa onda dalje niš ne poduzimam.Da budem u zakonskom okviru,mislim ak ko kaj pita.Eh,jel sad to moguće il ne.Ima li ko kakova saznanja o tome?
ja nezz šta da radim mi smo nasljedili od djeda kuću a on ima samo za polovinu kuće građevinsku tj mal više od pola kuće je građeno prije 68 god a dvorišne zgrade pa ima ih od kuće do kraja dvorišta kvadreta pojam nemam koliko prije su to bile štale za goveda a sad su mi tak šupe za drva i strojeve radiona itd al toga ima 1000m2 i jos tavani za sjeno kubika ko u priči a ja jedva krpam kraj s krajem
jesu li ti na istoj parceli kao i kuća + ako im površina nije veća od 50 m 2 - ako jesu možeš ih legalizirati kao pomoćne zgrade i tu ti je cijena najmanja.POMOÆNA ZGRADA * Nezakonito izgrađena pomoćna zgrada u funkciji osnovne zgrade, koja ima jednuetažu ičija tlocrtna površina nije veća od 50 m2