Osim tih poreza na kišnicu,ispita za motornu pilu, još me posebno veseli i naknada za slivne vode...pogotovo kad dođe uplatnica u siječnju dok mi je metar vode u vinogradu.Nego jeste gledali szb i gnojiva za ovu godinu...ima li razlike od kada smo u EU
U EU politicari idu na posel tramvajem,biciklom,kod nas ak nije Audi 6 Quattro,niko i nista si To kosta,nisu bas jeftini Evo kod mene je m3 vode dogural na 14kn sa svim mogucim davanjima,porezima,odvodnja,dovodnja,ovo,ono,plin m3 oko4kn sa isto ispisom svih mogucih dodataka na cijenu,sreca kaj je zima blaga,ko ih je..
Ne znam ni sam kaj reći na sve to.U ovom jadu i bijedi sve te direktive i inspekcije će nas dotući totalno.Da bar to nekako rasporede u nekom vremenskom intervalu,a ne navalili svi najednom sa svih strana,..nemre to obićan čovjek podnesti.Slažem se da su edukacije u svezi oćuvanja prirode potrebne,al usporite malko da ljudi dođu do zraka.I zašto sve po tom jadnom i vjećito sjebanom seljaku i poljoprivredniku koji svojim krvavim žuljevima hoće nekaj napravit od života.Nego,ajmo mi ljudi lijepo pobacat te krampe i lopate,i silnu tehniku za koju smo se junaćki naradili..i svi u Zagreb pred pućku kuhinju ćekat na svoju porciju gableca,jer kolko vidim građanima se nema kaj carinit,a niti oporezovat.Sem legalizacije,kojom smo uzgred rećeno"i" opet najebali pošto imamo plus kuće još kojekakvih šupa i pušnica za legalizirat.Fujjjj,...
Ljudi vi kako hoćete i možete ali ja svoju budućnost više nevidim ovdje,sve je gore i gore,recesija predugo traje i ne nazire joj se kraj a obaveze treba servisirati,borio sam se za ovu državu i želim joj sve naj bolje ali to nije ono što bi trebalo biti,ljudi nemaju za kruh a kamoli vino,naročito u Slavoniji gdje tvornice više ne postoje,napustit ću vinograd i i idem u svijet,dečki to je moj plan.
Nemoj. Zaje.at ces se. A uostalom ne ostavljaj zemlju drugima kad si se za nju boria !
Danas napravio dobar promet u prvči,novost je da je bayer napravio monopol i ovdje nad al-fosetilom pa ako negdje nađete rival-alonso-atilu popunite zalihe jer ih više nema u većini ljekarni.
Napravit kalupe i nije neka mudrost,dosta su vam dva. Prije sipanja betona mi unutrašnjost kalupa obložimo novinom ili nekim drugim papirom tako da kad maknemo kalupe nakon par minuta beton ostane na okupu. I tako ja i stari možemo do 100 komada dnevno.
Radio sve svoje stupove. Idu bar 3 žice 6mm. Izradio sam sam drvene kalupe,10x12x210.
Nemoj me zezat, nakon par minuta mičeš kalup,pojasni to molim te