Dosad smo se snijegom zajebavali,sad bude kisa,ioak smo mjesec dana u zaostatku,do Uskrsa ak rijesimo bu dobro
...jedno pitanje za kemijske znalce;ima li kakve mogučnosti to crveno ulje napraviti u kućnoj radinosti? Znamo da sastav ima 550 gr/l min.parafinskog ulja i 100gr/l bakrovog oksida (Nordoxa).Što je još u sastavu da bi se dobila ta jedna tak skupa litral ? Neki heterogeni fluidi ili obična voda?...ne kužim šta tu nedostaje al iz ovog navedenog sastava dobije se butelja a ne litra?Istina, prednost pametnog je da od sebe ovakvim pitanjem uvijek može napraviti budalu,a obrnuto je prilično nemoguće
Kupil sam si danas Foliarel B i Magnesiogreen. Moral sam po to ić malo dalje jer u Vrbovcu nitko ne drži ništa osim fertina. Našal u Graminei- Dugo selo. Htel sam si uzet još i Oligogreen, al mi se činil jako skup 180 kn. Jel to normalna cijena za oligogreen ili bi trebal biti jeftiniji ?
Pretpostavljam da je to 1kg?Nije skup jer 100g kosta oko 36kn Sad kolko ti treba
Jučer kupio u Agro-kući collis(50 ml) i cantus(100 gr)! Sve zajedno me došlo oko 150 kn! Cantus oko 110,00 kn a collis oko 37,00kn!Dal je to puno, malo, kakva su vaša iskustva s cijenama pojedinim preparatima za zaštitu, gdje ih kupujete, koje kupujete, te koliko koštaju?Malo pišite o tome da podforum ima smisao! Hvala!
Evo ja platil danas Forum star 200gr- 63 kn i Collis 50 ml-39kn. Prošli tjedan kupil magnesiogreen 1 kg-36kn....
Ja sam forum star isto pakiranje u poljoapteki prvča u virju platio 54 kn prije tri tjedna!
Meni se kod mene Prvca,narocito Herbosov program cine najjeftiniji.