pitaj vina radić pa ce ti on reci svoje iskustvo oko tog opterećenja po trsu ,,, oni imaju vinograd u zelini i vinograd u vetovu (selo između mene i kutjeva)
Ivane, jel znaš koliko Todorić naplaćuje da ti vino stoji na policama Konzuma?
Vetovo je inače jedna od najboljih lokacija za graševinu u zlatnoj dolini, vallis aurea. To je kao da se govori o dingaču ili postupu na Pelješcu.
Dođe mi da svoje sve posječem poput forumskog kolege al da više nikad ne sadim ?!?... imam podrum,bačve i sl. kupim grožđe (kakvo hoću koje godine) i napravim si jeftinije vino nego da se cijelu godinu navlačim po trsju....pa samo me gorivo da dođem u gorice godišnje košta više nego bi dobio za svo grožđe da ga kojim slučajem prodajem po takvim cijenama!...stvarno ne vidim gdje je tu računica i kuda to vodi...sad još LInić treba što hitnije nabiti drakonske poreze na podrume, vikendice i zemljišta pa će se i kompletni vinogradi prodavati za par kuna
ja isto ko i kolega Zagorac iskljućivo radim vinograd iz ljubavi
Hej,hej...vidiš ti njega.A di je završila ekološka nastranost No šalu na stranu,ja isto ko i kolega Zagorac iskljućivo radim vinograd iz ljubavi,i sama kolićina me ne opterećuje..više me zanima sam izazov proizvodnje kako grožđa tako i vina.Pogotovo je sad uzbuđenje na vrhu iz radoznalosti što će se ove godine iz svega toga izroditi,..a gdje je ono slatko iščekivanje kad će konaćno zatoplit da se može krenut sa radom,ma.A i nije rećeno da za koju godinu neću zaokrenut naćin same proizvodnje grožđa i vina na neki drugi naćin(ćitaj EKO ),sve je moguće,jer sve su to izazovi,al najbitnije je ako čovjeka veseli ono ćime se bavi!