Da ja sam samo radnik s tim da je SVE drugo njegovo.On hoče da mu ja kažem koliko bi to njega koštalo za čitavu godinu da zna isplati li se njemu ili ne,a kako da mu kažem unaprijed kad nemogu znati koliko ću vremena potrošiti.On bi samnom radio lakše poslove,kao što je vezanje(ima samo jedan red žice)pa rezidba itd.Ove godine smoja i žena vezali vinograd 11 sati sa stankom za ručak koji je bio moj i još sam mu taj dan pošpricao,Kad me pitao koliko mi treba platiti nisam znao koliko da računam nego sam rekao nek da koliko hoće,a on mi je dao 200kn za sve to.Dakle ako bi se meni isplatilo raditi nebi se njemu i obratno.
Lijepo ti njemu reci da ćeš ti sve radit sa svojim materijalom i alatima , pobrati i prodat mu vina koliko mu treba , po povlaštenoj cijeni , naravno
Ma on prodaje vino i to po 10kn,zato i hoće znat koliko bi ga stajalo.U subotu smo pretakali jer više nema starog vina a mušterije dolaze.Ima sreće s prodajom s obzirom na kvalitetu.A da je škrtac to stoji.Kad idemo na cijeli dan uzme dve vrste salame i to jeftinije i to nam je za dva obroka.