Gdje si to uzimao, ako nije tajna? I nije mi jasna stavka za SIHA 7 gdje su 2 razlicite cijene za isti artikl..
Ajd stavi cijene,ja namjeravam za koji dan uzeti kvasce i prihranu u SLO ak bude isplativo,danas sam gledao kod mene cijene 500g CEG,CM,CS2,Siha 7 od 180-200kn,100g su od 50-60kn.Lalzym HC enzim,obično ne nađem u SLO,uzeo sam ga po 6,5kn/10g.E,sad ovaj kalij metabisulfit mi je posebna priča,jer netko zna jel postoji kakva drastična razlika u kvaliteti,ak računamo da je formula ista,jer npr.trgovački naziv Pyrovin,neki austrijski proizvođač 10g/3,5kn u lokalnoj apoteci,a 1kg košta 65kn,znači otprilike više od 5x manje na količinu,dobro,treba to potrošiti,zajebancija sa vaganjem,to je za 10.000l itd.,a naiđem u lokalnom trg.centru KTC na akciji 0,39kn/10g paketić isto kalij metabisulfit,samo kod nas prepakirano od nekog italijanskog proizvođača.Znači skoro 900% skuplji onaj prvi ,naravno da sam uzeo ovog italijanskog jer sam ionako koristio lani italijanskog u pakovanju od pol kg i još mi ostalo,ali mi ovo jednostavnjije i lakše po paketićima dodavati za moje količine,ali to jednostavno ne kužim,takve razlike dokle ti apotekari namjeravaju od nas raditi idiote?
Koji model si kupio? To je prihvatljiva cijena!