VVV Forum
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
11 Rujan, 2024, 07:07:17

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Traži:     Napredno pretraživanje
Sretna nova 2024.

Sretna nova 2023.

Sretna nova 2022.

25.12.2021. Sretan i blagoslovljen Božić

25.12.2020. Sretan i blagoslovljen Božić

travanj 2016. - 10 godina VVV foruma

Dragi forumasi. Molim Vas izbjegavajte koristenje dijakritickih znakova š č ć te izbjegavajte citiranja/quotanja prijasnjih postova korisnika. Hvala!!!

Poštovani Forumaši, molimo, iz tehničkih razloga da slike koje postavljate u postovima budu maksimalne veličine 640X480 s 72 pixela po inchu, hvala

Sretan Božić i godina Novu svim vinogradarkama i vinogradarima, žele Moderatori i Administratori VVV Foruma

Hrvatska otvara SP 2014 sa Brazilom!!!

12.08.2013. Odbijeni zahtjevi poljoprivrednika, na nekoliko instanci!!! Pa poljoprivrednici nastavljaju blokadu prometnica. Čeka se MUP! Prema zakonu nije dozvoljeno blokirati ceste i slobodan promet roba i ljudi na ključnim prometnicama i graničnim prijelazima!!!

26.07.2013. Ekstremne vrućine ovih dana očekuju se u RH. Predviđanja prema DHMZ-u se kreću do oko 40°C zavisno o dijelu države!!!

09.07.2013. Povučeno 3.000 komada protugradnih raketa, radi propusta viših instanci, završila protutučna obrana za ovu sezonu!!!

02.07.2013. Kaos na granicama prema BiH i Srbiji na teretnom prijevozu, također prema Dubrovniku!!

01.07.2013. Hrvatska nova 28. članica EU!!!

22.06.2013. 7 godina postojanaja i 50.000 postova na VVV forumu !!!

19.06.2013. Val vrućina u RH!!

14.06.2013. Vrhunac vodenog vala na Dunavu teče kroz Hrvatsku!

12.06.2013. Grčka ugasila državni radio i televiziju. Tisuće radnika i suradnika ostalo bez posla!

10.06.2013. Dunav nosi sve pred sobom. Proglašene izvanredne mjere obrane u Batini!!!

04.06.2013. Velike poplave u Njemačkoj, Austriji i Češkoj! Očekuje se udarni val Dunava u Mađarskoj! Porječje Labe i Vltave također ugroženo skupa sa Pragom i Dresdenom!

26.05.2013. Snijeg zabijelio Gorski kotar i najviše hrvatske planine!!!

25.05.2013. Mario Mandžukić je postao prvi Hrvat koji je zabio gol u finalu Lige Prvaka!!!

25.05.2013. Mandžukić i Robben doveli Bayern do naslova Lige Prvaka! Hvala Mario, Sve najbolje sa VVV Foruma!

10.05.2013. Tužba Udruge Franak nije bezazlena! "Možda smo trebali postići nagodbu"' Bankari u strahu od ishoda suđenja!!!

18.04.2013. Kaos u gradiću West u Teksasu. Eksplodirala tvornica umjetnih gnojiva. Veliki broj poginulih.

15.04.2013. Teroristički napad u Bostonu, SAD!

14.04.2013. Prvi hrvatski izbori za Euro parlament!

11.04.2013. Hrvatska nogometna reprezentacija na najnovijoj FIFA ljestvici četvrta reprezentacija svijeta!

08.04.2013. Umrla "®eljezna Lady", Margaret Thatcher, bivša britanska premijerka!

05.04.2013. Parku prirode Vransko jezero uručena Ramsarska povelja.
Uz Vransko jezero, još su četiri područja u Hrvatskoj uvrštena na Ramsarski popis: Park prirode Kopački rit, Lonjsko i Mokro polje, Delta Neretve i Crna Mlaka.

05.04.2013. Rat prijeti na Korejskom poluotoku!

Sretan Uskrs!!!

27.03.2013. Hrvatska dobila Wales 2:1!

26.03.2013.
Svaki neodgovarajući link će biti brisan,
Zahvaljujemo!!!

26.03.2013. Najsniježnija zima zadnjih desetak godina !!! Snijeg i dalje pada! 

25.03.2013. Još malo snijega prije Uskrsa!!!

12.03.2013. Novi val zahlađenja i snijega nakon Europe, prijeti Hrvatskoj!!!

08.03.2013. Cijeli svijet strahuje od mogućeg rata: Sjeverna Koreja prekinula primirje s Južnom Korejom!

05.03.2013. Umro Hugo Chavez, kultni vođa Venezuele!

01.03.2013. Jadranka Kosor, bivša premijerka, potjerana iz HDZ-a bez razloga!!!

20.02.2013. Nasilni prosvjedi u Bugarskoj srušili vladu!
Premijer kaže :" Ne želim sudjelovati u radu vlade pod kojom policija tuče moj narod". Siromaštvo i poskupljenje računa izazvali masovne prosvjede!

15.02.2013. Kaos i šok u Rusiji, u udaru meteora na grad i regiju Čeljabinsk na Uralu zasad 1200 ozlijeđenih. Prolazak asteroida koji se maloprije počeo udaljavati od Zemlje i meteor nisu povezani!!!

12.02.2013. Sjeverna Koreja detonirala nuklearnu bombu!

11.02.2013. Papa dao ostavku. Prvi put nakon 600 godina!!!

11.02.2013. Ivica Kostelić osvojio srebrnu medalju u kombinaciji na SP u Schladmingu!!!

08.02.2013. Povučeno trajno mlijeko Dukata i Vindije, kao i Konzumova tuna u konzervi(Rial)! Pogledajte detalje na netu!

04.02.2013. Fidel Castro objavio službeno poslanicu! Čovjek je još uvijek živ! Nevjerojatno!

29.01. 2013. Hrvatska i Slovenija ulaze u zadnju mogućnost pregovora!

27.01.2013. Ivica Kostelić pobjednik kombinacije u legendarnom Kitzbuehelu četvrti put u nizu!!! U slalomu također na postolju, treće mjesto!!!

26.01.2013. Hrvatska dobila Sloveniju i osvojila brončanu medalju na rukometnom SP-u u � panjolskoj!

25.01.2013. Hrvatska u polufinalu izgubila zasluženo od Danske!
Za broncu protiv Slovenije!

23.01.2013. Hrvatska u polufinalu na  SP-u u rukometu u � panjolskoj. Francuska bez medalje! Danska iduća za 2 dana!

21.01.2013. Hrvatska reprezentacija ide na Francusku za polufinale!!!
Puno sreće dečki!!!

19-20.01.2013. Rukometaši ušli u 2. krug na SP u � panjolskoj bez poraza.  Slijedi Bjelorusija!
Ivica Kostelić srušio još jedan rekord u Wengenu u broju postolja (12) na jednom skijalištu!

15.01.2013.Snijeg opet u Zagrebu, oboreni rekordi!!!

13.01.2013. Priveden bombaš u Zagrebu!

09-11.01.2013. Terorizam i kaos u Zagrebu!!!

15.12.2012. - Kreditni rating RH spušten na tzv. " smeće"

09.12.2012. - Snijeg u RH

01.12.2012. - Neredi u Sloveniji

16.11.2012. - Oslobođeni hrvatski generali, Gotovina i Markač!!!

01.09.2012. - 1,2 milijuna jedinstvenih posjeta Vinogradarskom, Voćarskom Portalu i VVV Forumu u godinu dana.

OI 2012 London:
12.08.2012. Zlato vaterpolo (m)
12.08.2012. Bronca rukomet (m)
07.08.2012. Bronca Lucija Zaninović - taekwondo do 49 kg
06.08.2012. Zlato Giovanni Cernogoraz - trap (glineni golubovi)
04.08.2012. Zlato Sandra Perković - disk (prva hrvatska ženska zlatna medalja na ljetnim Igrama)
03.08.2012. Srebro četverac na pariće

Čestitamo!!!

03.05.2012. - 40.000-ti post na VVV forumu!

12.03.2012. - 6.320 - novi najveći broj jedinstvenih posjeta Vinogradarskom, Voćarskom Portalu i VVV Forumu u jednom danu.

16.03.2011. - 30.000-ti post na VVV forumu!

04.06.2010. - 20.000-ti post na VVV forumu!

19.09.2009. - 10.000-ti post na VVV forumu!

30.05.2008. 5.000-ti post na VVV forumu

16.04.2008. 1.000-ti član "superbobica" !!!

03.04.2008. - 2. godine VVV Foruma - 980 članova, 159 tema, 4.572 postova

04.04.2007. Godinu dana VVV foruma - 268 članova, 114 tema, 1.812 poruka

05.06.2006. Osim na com nalazimo se i na hr domeni: www.vvvforum.eu

03.04.2006. Dobro došli na Vinogradarstvo forum na Prvom hrvatskom vinogradarskom portaluo trajno mlijeko Dukata i Vindije, kao i Konzumova tuna u konzervi(Rial)! Pogledajte detalje na netu!

04.02.2013. Fidel Castro objavio službeno poslanicu! Čovjek je još uvijek živ! Nevjerojatno!

27.01.2013. Ivica Kostelić pobjednik kombinacije u legendarnom Kitzbuehelu četvrti put u nizu!!! U slalomu također na postolju, treće mjesto!!!

26.01.2013. Hrvatska dobila Sloveniju i osvojila brončanu medalju na rukometnom SP-u u � panjolskoj!

23.01.2013. Hrvatska u polufinalu na  SP-u u rukometu u � panjolskoj. Francuska bez medalje! Danska iduća za 2 dana!

Puno sreće dečki!!!

19-20.01.2013. Rukometaši ušli u 2. krug na SP u � panjolskoj bez poraza.  Slijedi Bjelorusija!
Ivica Kostelić srušio još jedan rekord u Wengenu u broju postolja (12) na jednom skijalištu!

15.12.2012. - Kreditni rating RH spušten na tzv. . Siromaštvo i poskupljenje računa izazvali masovne prosvjede!

15.02.2013. Kaos i šok u Rusiji, u udaru meteora na grad i regiju Čeljabinsk na Uralu zasad 1200 ozlijeđenih. Prolazak asteroida koji se maloprije počeo udaljavati od Zemlje i meteor nisu povezani!!!

12.02.2013. Sjeverna Koreja detonirala nuklearnu bombu!

11.02.2013. Papa dao ostavku. Prvi put nakon 600 godina!!!

11.02.2013. Ivica Kostelić osvojio srebrnu medalju u kombinaciji na SP u Schladmingu!!!

08.02.2013. Povučeno trajno mlijeko Dukata i Vindije, kao i Konzumova tuna u konzervi(Rial)! Pogledajte detalje na netu!

Puno sreće dečki!!!

69.702 Postova u 368 Tema od 1.679 Članova
Najnoviji Član: dvadesettri
* Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
+  VVV Forum
|-+  Gospodarstvo i financije
| |-+  Kolika je cijena mog vinograda
| | |-+  Cijena vinograda/voćnjaka ili koliko moj hobi košta
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. « natrag naprijed »
 Str: 1 ... 23 24 [25] 26 27 Dolje Ispis
Autor Tema: Cijena vinograda/voćnjaka ili koliko moj hobi košta  (Posjeta: 468673 puta)
Zagorac
Zaštita u vinogradu
aktivni član

Email
« Odgovor #360 na: 19 Veljača, 2014, 10:56:05 »

Osim tih poreza na kišnicu,ispita za motornu pilu, još me posebno veseli i naknada za slivne vode...pogotovo kad dođe uplatnica u siječnju dok mi je metar vode u vinogradu.

Nego jeste gledali szb i gnojiva za ovu godinu...ima li razlike od kada smo u EU ;D
U EU politicari idu na posel tramvajem,biciklom,kod nas ak nije Audi 6 Quattro,niko i nista si  ::) To kosta,nisu bas jeftini  ::)  Evo kod mene je m3 vode dogural na 14kn sa svim mogucim davanjima,porezima,odvodnja,dovodnja,ovo,ono,plin m3 oko4kn sa isto ispisom svih mogucih dodataka na cijenu,sreca kaj je zima blaga,ko ih je..  ;D
Evidentirano

SAS
Moderator
aktivni član

Email
« Odgovor #361 na: 19 Veljača, 2014, 14:37:44 »

U EU politicari idu na posel tramvajem,biciklom,kod nas ak nije Audi 6 Quattro,niko i nista si  ::) To kosta,nisu bas jeftini  ::)  Evo kod mene je m3 vode dogural na 14kn sa svim mogucim davanjima,porezima,odvodnja,dovodnja,ovo,ono,plin m3 oko4kn sa isto ispisom svih mogucih dodataka na cijenu,sreca kaj je zima blaga,ko ih je..  ;D

Istina, a jeste li pogledali koji vozni park imaju u privatnom vlasništvu ?
Većina u odnosu na sveto trojstvo imaju lijevu marku nižu klasu tipa francuskih i talijanskih vozila, malo koji se nađu pa kupiju malo bolje od toga !  ;D

http://www.vecernji.hr/hrvatska/jedino-je-ranko-ostojic-kupio-novi-automobil-922012

A ovo plaćanje tečaja za škropiva od 860kn je presmješno ! Kasnije dolazi i tečaj za motornu pilu ko zna po kojoj cijeni.
Ko je želio naučititi baratati sa škropivom taj je i naučio, ipak danas kod kupnje svih škropiva pišu uz njih i upute za upotrebu !
Rekao sam vam ja ljudi da moj skromni voćnjak nebude nikad isplatio za hobi potrebe, morao sam pokupovati sadnice, mineralno gnojivo, špricu, škropiva, sada budu išli i nekakvi preskupi tečajevi i koješta !  :o
Evidentirano
riba
Moderator
zlatni član

Bednja

Email
« Odgovor #362 na: 19 Veljača, 2014, 16:56:12 »

Ne znam ni sam kaj reći na sve to.U ovom jadu i bijedi sve te direktive i inspekcije će nas dotući totalno.Da bar to nekako rasporede u nekom vremenskom intervalu,a ne navalili svi najednom sa svih strana,..nemre to obićan čovjek podnesti.
Slažem se da su edukacije u svezi oćuvanja prirode potrebne,al usporite malko da ljudi dođu do zraka.I zašto sve po tom jadnom i vjećito sjebanom seljaku i poljoprivredniku koji svojim krvavim žuljevima hoće nekaj napravit od života.
Nego,ajmo mi ljudi lijepo pobacat te krampe i lopate,i silnu tehniku za koju smo se junaćki naradili..i svi u Zagreb pred pućku kuhinju ćekat na svoju porciju gableca,jer kolko vidim građanima se nema kaj carinit,a niti oporezovat.Sem legalizacije,kojom smo uzgred rećeno"i" opet najebali pošto imamo plus kuće još kojekakvih šupa i pušnica za legalizirat.
Fujjjj,...
Evidentirano
Ruki
Novak
**

Email
« Odgovor #363 na: 19 Veljača, 2014, 20:19:28 »

Ne znam ni sam kaj reći na sve to.U ovom jadu i bijedi sve te direktive i inspekcije će nas dotući totalno.Da bar to nekako rasporede u nekom vremenskom intervalu,a ne navalili svi najednom sa svih strana,..nemre to obićan čovjek podnesti.
Slažem se da su edukacije u svezi oćuvanja prirode potrebne,al usporite malko da ljudi dođu do zraka.I zašto sve po tom jadnom i vjećito sjebanom seljaku i poljoprivredniku koji svojim krvavim žuljevima hoće nekaj napravit od života.
Nego,ajmo mi ljudi lijepo pobacat te krampe i lopate,i silnu tehniku za koju smo se junaćki naradili..i svi u Zagreb pred pućku kuhinju ćekat na svoju porciju gableca,jer kolko vidim građanima se nema kaj carinit,a niti oporezovat.Sem legalizacije,kojom smo uzgred rećeno"i" opet najebali pošto imamo plus kuće još kojekakvih šupa i pušnica za legalizirat.
Fujjjj,...
Ljudi vi kako hoćete i možete ali ja svoju budućnost više nevidim ovdje,sve je gore i gore,recesija predugo traje i ne nazire joj se kraj a obaveze treba servisirati,borio
 sam se za ovu državu i želim joj sve naj bolje ali to nije ono što bi trebalo biti,ljudi nemaju za kruh a kamoli vino,naročito u Slavoniji gdje tvornice više ne postoje,napustit ću vinograd i i idem u svijet,dečki to je moj plan.
Evidentirano
MarkoMarin
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #364 na: 19 Veljača, 2014, 21:35:53 »

Ljudi vi kako hoćete i možete ali ja svoju budućnost više nevidim ovdje,sve je gore i gore,recesija predugo traje i ne nazire joj se kraj a obaveze treba servisirati,borio
 sam se za ovu državu i želim joj sve naj bolje ali to nije ono što bi trebalo biti,ljudi nemaju za kruh a kamoli vino,naročito u Slavoniji gdje tvornice više ne postoje,napustit ću vinograd i i idem u svijet,dečki to je moj plan.

Nemoj.  Zaje.at ces se.  A uostalom ne ostavljaj zemlju drugima kad si se za nju boria !
Evidentirano
SAS
Moderator
aktivni član

Email
« Odgovor #365 na: 19 Veljača, 2014, 21:55:23 »

Slažem se stobom, ovdje nema kruha ko se uspio zaposliti zaposlio se ko nije zna da mu je vrijeme za ići, put pod noge. I krenuti preko granice kak je bilo u vrijeme jugoslavije, no bar u vrijeme jugoslavije mnogo ljudi je radilo ipak je bilo tvornica i poljoprivrede, danas toga više nema u Lijepoj našoj.

Nemoj.  Zaje.at ces se.  A uostalom ne ostavljaj zemlju drugima kad si se za nju boria !

Tu će mu zemlju ionako država uzeti kada dođe vrijeme naplate poreza, jer čovjek neće imati čime platiti porez na zemlju i nekretnine koju Linić namjerava uvesti vjerojatno dokraja ove ili početkom iduće godine.
Ljudi su se uzalud boriti za domovinu koja to nije, prava domovina je bila ona jugoslavenska kada je bilo brdo tvornica i ljudi su radili itd. Političari kupuju skupe automobile, a narodu nameću koje kakve poreze da bi se oni mogli voziti u novim autima svakih 2-3 godine s preko 3000 kubika ispod haube, s 10 zvučnika, grijanim sjedalima, automatskim mjenjačem i koješta.
Evidentirano
toplichanec
Novak
**

Krapinske Toplice

Email
« Odgovor #366 na: 20 Veljača, 2014, 18:17:03 »

Može se kupiti materijal koj put i bez te potvrde, ali dugoročno, neće  biti praktično.
Po meni je to svakako još jedna EU budalaština. Zašto? Zato jer ako usporedimo lijekove u ljekarni. Doktor ti pripiše lijek, farmaceut ti još objasni kako taj lijek uzimati. Tu je sve ok.
A čemu služe onda agronomi u trgovinama i HZPSS. Pa to su sve lijekovi za biljke, bilo preventivni bilo kurativni.

Da sam mlađi, prodao bih sve i otišao negdje  Južnu Ameriku ili negdje gdje nema ovakvih glupih zakona, korumpiranih političara i svih koji su jako pametni, a okrali su ovaj jadan i vrijedan narod.

Naši ljudi kad su vani, jedni su od najboljih radnika. Kad rade doma također, samo našim vlastodršcima, bez obzira na stranačku boju, to ništa ne vrijedi. Ubiju kravu radi jednog šnicla.

Strašno mi je reći, ali žalim što sam Hrvat i što sam ovdje rođen.

Pokušat ću svoju djecu zaškolovati koliko god mogu, ako će mi se Bog smilovati s ovom boleščinom, s naglaskom na strane jezike i neka bježe glavom bez obzira.

Osjećam se jadno, poniženo i prevareno od strane Države.

Da nemam još par dobrih ljudi oko sebe, bilo bi neizdrživo.

Evidentirano

vinum bonum pax in domum
mmihale
Novak
**

Međimurje

Email
« Odgovor #367 na: 20 Veljača, 2014, 21:41:44 »

teska odluka, uvijek ce ovisiti od pojedinca do pojedinca, ali nemoj zaboraviti da i vani nije bas sve med i mlijeko. Treba neoliko godina da si organiziras zivot ako ides sa cijelom familijom, a ako ides sam onda je to svejedno robija. Ja sam stalno negdje vani, ali ne mogu si zamisliti situaciju da sam samo par puta na godinu kod kuce!

Pozdrav.
Evidentirano

... vino voli visinu i dobar pogled, voli gledati odozgo.
Vinofil
Moderator
aktivni član

Vrgorac

Email
« Odgovor #368 na: 07 Travanj, 2014, 19:07:05 »

Danas napravio dobar promet u prvči,novost je da je bayer napravio monopol i ovdje nad al-fosetilom pa ako negdje nađete rival-alonso-atilu popunite zalihe jer ih više nema u većini ljekarni.

Evidentirano
eduard
Novak
**

Email
« Odgovor #369 na: 20 Svibanj, 2014, 21:33:18 »

Danas napravio dobar promet u prvči,novost je da je bayer napravio monopol i ovdje nad al-fosetilom pa ako negdje nađete rival-alonso-atilu popunite zalihe jer ih više nema u većini ljekarni.
U Prvči sam, lani uzeo attilu, bila negdje 90-tak kuna kila(akcija herbosov program), ak se dobro sječam! Vidim da im je ukinuta registracija(Attila, Alonso, Rival) s 01.01.2015, tak da nije čudno, da Bayer uzima monopol nad al-fosetilima, i kod njih  >:(
Evidentirano
prigorac
Mlađi novak
*

moj vinograd

Email
« Odgovor #370 na: 09 Lipanj, 2014, 05:57:39 »

Zanima me samoizrada betonskih stupova za vinograd, da li ih je netko od Vas radio, kakva se mješavina betona radi, koje dimenzije armaturei koliko se stavlja, da li ima netko kalupe za posudbu ili najam, i da li je to isplativo. Trebam cca 140 komada kroz 2-4 godine za zamjenu drvenih.
Evidentirano

Prigorci - najljepše popevaju kada grozdje bereju.
Vinofil
Moderator
aktivni član

Vrgorac

Email
« Odgovor #371 na: 09 Lipanj, 2014, 19:29:04 »

Radio sve svoje stupove. Idu bar 3 žice 6mm. Izradio sam sam drvene kalupe,10x12x210.
Beton klase mb 30,znači masniji malo ;D  granulacija šljunka radije nek bude sitnija nego prekrupna.

Takav stup dođe 22-25 kn ako ga sam napraviš i ako ti prijevoz šljunka nije naplaćeno pod zlato ;)

Oko 50 kn je njihova cijena u maloprodaji,ovisno o visini.

Napravit kalupe i nije neka mudrost,dosta su vam dva. Prije sipanja betona mi unutrašnjost kalupa obložimo novinom ili nekim drugim papirom tako da kad maknemo kalupe nakon par minuta beton ostane na okupu. I tako ja i stari možemo do 100 komada dnevno.
Evidentirano
Ruki
Novak
**

Email
« Odgovor #372 na: 09 Lipanj, 2014, 20:34:21 »

Napravit kalupe i nije neka mudrost,dosta su vam dva. Prije sipanja betona mi unutrašnjost kalupa obložimo novinom ili nekim drugim papirom tako da kad maknemo kalupe nakon par minuta beton ostane na okupu. I tako ja i stari možemo do 100 komada dnevno.
Nemoj me zezat, nakon par minuta mičeš kalup,pojasni to molim te
Evidentirano
Zagorac
Zaštita u vinogradu
aktivni član

Email
« Odgovor #373 na: 09 Lipanj, 2014, 21:11:43 »

Radio sve svoje stupove. Idu bar 3 žice 6mm. Izradio sam sam drvene kalupe,10x12x210.
Idu barem 4 ,postoje i napinjači za te žice,onda je stup jači,kak 210,ak ide barem 70 u zemlju,moji svi stupovi su bili 280cm
Evidentirano

Vinofil
Moderator
aktivni član

Vrgorac

Email
« Odgovor #374 na: 10 Lipanj, 2014, 20:34:15 »

Nemoj me zezat, nakon par minuta mičeš kalup,pojasni to molim te

Pa da,papir dosta dobro drži beton na okupu,bitno da je smjesa nešto gušća. Ja volim uzet gotove trgovačke role papira širine 50 cm ali može i kvalitetnija novina. Izrežem na duljinu koja mi treba i samo obložim unutrašnjost kalupa. Sipam betom do pola,stavljam armaturu,popunim ostatak,opet armatura,poklopim vrh ostatkom papira,malo potuckam i na kraju ubodem komade žica tamo gdje planiram da budu rupe. Te žice treba bar jednom okrenut prva dva sata a vade se nakon 5-6 sati.

Kad napunim drugi kalup ovaj prvi se već može maknut te ponovo punit. i tako jedan za drugim...samo treba imat dobra koljena ;D

U dvoje ide puno lakše i brže ;)
Evidentirano
 Str: 1 ... 23 24 [25] 26 27 Gore Ispis 
« natrag naprijed »
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 2.0.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!