vratil se danas s mora, prvo kaj išel u 20:30h pogledat kak je gorica...ma milina živa, prekokrasno, prekozadovoljančak i više grožđa nego kad sam otišel pred 12 dana zadnje špricanje pred 7 danaod preparata kaj imam ostalo mitiltsumporcantuscuprablautrebalo bi sad puknut s bakrom, kaj ne?Može li jedna kombinacija a da uključuje ove preparate? A neko mi je spustil da bum tak i tak opet napravil po svom (riba, znam ja;D)
Quote from: Brane (ex Lovro Vž:) on 25 Srpnja, 2010, 20:26:12vratil se danas s mora, prvo kaj išel u 20:30h A ja cijeli dan doma ko cucak !!!!!!!
vratil se danas s mora, prvo kaj išel u 20:30h A ja cijeli dan doma ko cucak !!!!!!!
e da , vezano za gornji post.Mislio sam sad sutra prskat sumpor +bakar( imam Nordox 75) po svemu ,a onda po grožđu Promag+Hascon.Jel se može uz taj promag i hascon stavit i switch da nejdem tri put sa špricom po vinogradu.Razor , Vinofil , ekipa ....?P.s vinograd je uprkos svim nedaćama OK za sada.
a da ipak može zajedno sumpor + bakar +hascon + mg??? :-
Možeš sa kupropinom, collisom(ako nisi više od dva puta prskao) i rotorom(ako na tvom području ima moljaca).
Prekjučer sam špricao vinograd (Cuprablau Z i Postalon) i za jedan sat je počela padati kiša. Da li da ponovim postupak ili ne?