Znači, za zadnje prskanje s Nordoxom (krajem ovog mjeseca), može Cosan ili bi bilo bolje Stroby.Inače, sumpor sam zadnje upotrebljavao u vunastom pupu.
Ako si u borbi sa pepelnicom onda nemožeš prskati svakih 14 dana nego svakih max 10
Slažem se,s time ak je jak napad,2 špricanja u razmaku 5-7 dana sa npr.Karathaneom iz slovenskih preporuka kaj sam pročitao,ali dobro,kolega Gabro je shvatio situaciju,pretpostavljam da je riješio većinu problema,99% Dalmatinaca,amaterskih vinogradara,koje sam ja upoznao na moru znaju samo za sumporenje,ali klima se mijenja i morali se budu prilagoditi na naš sistem špricanja kak imamo u unutrašnjosti
molim samo jedno pojašnjenje....šprical sam sa flalcon + mikal flash......pitanje daali je flash mikal bolji ili slabiji u ovom trenutku od premiuma ( ima dosta peronospore) i dali sam pogriješio ili....?
slabiji
preporuke za moljce za krapinsku županiju ove godine nebude, možda bi trebali pratiti preporuke za varaždinsku, odnosno zagrebačku županiju
Za Varaždinsku županiju vele da još netreba špricati protiv moljca,da će javiti na vrijeme.Čak su rekli da zbog ovih vručina nema opasnosti od peronospore pa netreba ni špricati protiv nje.