peru,peru,deru,deru....nije vrijedno tolke ljutnje.ekolozi po svome,trovaći po svome.Smeta me samo što niko od nas ne kaže da ekologija ne vrijedi,može kom je volja,dok nas suprotna strana proziva.No,ja sljedeće prskanje ionak idem najvjerojatnije:Rival,domark,chromosul,pyrus,king,bor...ha,kolko tu toga ima,da te pri srcu nekaj prime
Razore molim te reci s čim bi sad špricao,u utorak mi se izlazi.Triput za redom sam koristio mikal(imam dosta c.pjegavosti),zadnje sam stavio mikal premium+tilt+cosavet+tensiofil.Primjetio sam nešto malo peronospore.Hvala.
Ne želim da se na forumu misli da je kemijska zaštita kriva, i da je zlo!Pišem zaštitu za voćarastvo. net i pišem zaštitu za vinogradarstvo. hr!Ako će ovaj forum postat ekološki, onda i ja idem ča!Ne kanim se boriti protiv vjetrenjača!Mene ne zanima ni biodinamika ni ekološka proizvodnja, ja pristojno preporučam sredstva za prskanje, ako to nisam u mogućnosti, ako to netko dovodi u sumnju, da to nije pravi pristup, osobno ću se povući sa savjetovanja!Hvala Vam na podršci, Razor!
Zamislite da Ivan piše zaštitu :Juha od deset kila kopriva :nevenov ekstrakt20ml sumporapuuno vodečura - bura oko stolapa čovjek bi to najrađe pojeo Moram priznati, ide mi na živce ta ekologija i biodinamika. Više se o njoj piše nego primjerice o zelenoj rezidbi.Mislim da to ne zaslužuje toliki pristup.Bio sam jučer bijesan, bacio deset šprica, pogledam forum, ekologija jedina ispravna etc .Možeš misliti.Ne razumijem zašto se to diže toliko u nebesa. Da vidite kako to "ekološko" grožde izgleda u lošoj godini, ne bi ni djecu pustili da to jedu, a kamoli pravili nešto od toga! No Ivan će reći da smo svi na pogrešnoj strani svirale, kao da prskamo namjerno da zatrujemo sve živo.Dok, mu zaškripi, baci melody duo, interesantno stvarno. Tko tu koga zaj.. recite mi vi???
...kao da te proizvođači plaćaju (a što se ne bi čudio,...)...