Ova prva prskanja su usmjerena za c.pjegavost i razne štetnike,grinje,gusjenice,tripse,stjenice. Ako niste imali većih problema s tim prošlih godina,pogotovo sa c.pjegavosti,onda zašto špricati. Nastojimo uvijek naglasiti da se ne prska napamet.Ja sam tretirao 5 puta.I također smatram da ciljano i pametno prskam Vrijeme je katastofalno,opet imam vodu u vinogradu,i do 15 cm. Potencijal svega i svačega je ogroman,pogotovo jer na dobrom dijelu uopće ne mogu iznijeti rozgvu jer je prevlažno pa je zamalčiram u vinogradu. A simptome peronospore već imam po vinogradima
U pripremi imam Mikal premium +Tilt+ sumpor a u vinograd od blata jedva pješke uđem a kamoli traktorom
zakaj sad mikal premium, on je najjači preparat trebalo bi ga čuvati za kasnija špricanja(kad je mogučnost pojave bolesti veca) ili za slucaj pojave bolesti
Ja bih danas pošpricao sa Fanticom f i cosavetom df da li treba još nekaj dodati prije 14 dana sam prskao sa Dithanom neotec i cosavet za molca mi se čini još malo prerano molim savjet
kazete da nema potrebe za spricanjem protiv moljaca prije cvatnje a sta sko ima par smotanih listova,15 komada na 350 trsova?
fala..ovo nisam vidio da je napisao razor a frend veli moljac..rekla-kazalasutra idem gore pa cu vidjet jel ima jos.