Malo prije sam dobil sretstvo jer sutra mislim spricat Kosan+ rival +acarstin 600Jel to OK ?
Ponovio bih pitanje,pa ak može preporuka:ćim špricat ovo mlado trsje koje sam posadil?Ovo koje imam od prije ,prve dvije godine šprical sam samo sa Antracol BT,no pošto njega više nema malo sam u nedoumici.Dal ići samo sa Starom ili još ćim drugim ili sasvim nećim drugim?
Poprskao bih po preporuci sa dithanom i cosavetom da li je dovoljno ili treba još što jer u savjetodavnoj službi su rekli da je to dovoljno jer kao dithan je i za plamenjaču i za phonopsis(crnu pjegavost a cosavet (80%)sumpor za sprečavanje razvoja grinje, pa bih molio vaš savjet iz prakse.
ok,pošto imam Polyrama DF onda pem sa njim,a kad malo poraste puknem drin.Da na grinju ću pripazit ,svakako.Mogu reći da mi ovi cijepovi koje sam zel kod Cvetka izvrsno napreduju i rajnski i šardone,al ovih 40 koje sam dobil i SLO. malo se nekak nečkaju a dobil sam upute od domaćih vinogradara da sa sumporom NI ZA BOGA
Ja planiram za vikend delan+chromosul+demitan i folijarno drin.Jel se more drinu dodati magnesiogreen i kolko na 10 l ?